Menú

Saló del Carnaval

La Fira de Novembre, que té lloc uns mesos abans del Carnaval, esdevé el marc ideal per presentar aquesta festa així com donar-la a conèixer. La proposta del Saló es basa a introduir dins les jornades de la Fira un aparador, obert a tot el país, en el qual Vilanova presenta la seva festa i la dóna a conèixer. Per dur a terme aquesta proposta, el Saló consta de dos blocs diferenciats, però, vinculats. Un bloc de caràcter cívic cultural amb jornades d'estudi, divulgació i coneixement de ciutats on se celebra el carnaval, i un segon bloc de caràcter comercial, el saló comercial del Carnaval i la Festa.

La Fira de Novembre, a través del Saló comercial del carnaval, obre un espai professional per a tota la indústria i l'artesania (manipulats de paper i plàstic, bijuteria i passamaneria, gastronomia, contractació de viatges i d'espectacles, etc.), que gira al voltant de la celebració del Carnaval i també d'altres manifestacions festives anuals. La mateixa oferta, de divulgar i donar a conèixer els participants als mitjans d'àmbit generalistes i també especialitzats, que es fa al primer bloc, cívic cultural, s'ofereix a sectors comercials que hi participen.

Web del Saló del Carnaval

Consulta la secció del Saló del Carnaval dins la Fira de novembre

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord