Menú

La Biblioteca Armand Cardona tancarà per obres de rehabilitació de l'1 de juliol al 15 de setembre

Comparteix:
18/06/2024 9:51

Durant aquest període el servei bibliotecari es farà de manera centralitzat a la Biblioteca Joan Oliva, dins el nou horari d'estiu

A partir de l'1 de juliol i fins el 15 de setembre la biblioteca municipal Armand Cardona Torrandell romandrà tancada a causa de les obres de rehabilitació que s'hi duran a terme per tal de millorar el confort climàtic, la il·luminació i la conservació de l'edifici.

La primera tinenta d'Alcaldia i regidora de Cultura Teresa Llorens ha explicat que la intervenció a la biblioteca Armand Cardona suposarà una millora substancial de cara als usuaris els quals,  durant l'aturada,  podran continuar utilitzant el servei a la biblioteca Joan Oliva, de la plaça de la Vila. "Treballem per millorar l'equipament i l'atenció als usuaris i usuàries sense que això repercuteixi en el servei, ja que aquest – ha dit – queda garantit des de la biblioteca Joan Oliva que es manté oberta també durant tot l'agost.

Durant aquest temps es prestarà el servei bibliotecari de manera centralitzada a la biblioteca municipal Joan Oliva i Mil, dins el nou horari d'estiu.

  • Del 25 de juny al 31 de juliol i del 2 al 6 de setembre oberta de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a les 20 h
  • Durant l'agost, oberta de dilluns a divendres de 10h a 14 h (excepte els dies 5, 15 i 16 d'agost, que romandrà tancada)
  • Del 24 de juny al 7 de setembre dissabtes tancats

A partir del 9 de setembre la biblioteca Joan Oliva retornarà al seu horari habitual.

Els treballs de rehabilitació a la biblioteca Armand Cardona

Les obres, que finalment començaran la setmana vinent per tal de no interferir en les activitats programades a la biblioteca, permetran fer una rehabilitació energètica de tot l'equipament, millorant la qualitat dels espais i l'eficiència energètica de l'edifici, integrant energies renovables.

El més destacat de la intervenció és la substitució de les fusteries exteriors, la instal·lació d'un sistema d'energia solar fotovoltaica, les millores en la instal·lació elèctrica i la il·luminació, la renovació d'equips de climatització, les millores en l'aïllament tèrmic i altres millores constructives. (Noticia relacionada)

Biblioteca Armand Cardona Torrandell

Biblioteca Armand Cardona Torrandell

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Biblioteques, Cultura, Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració