Menú

Obert el termini per sol·licitar subvencions per a les activitats d'estiu d'infants i joves

Comparteix:
03/04/2024 14:37

Ja es pot consultar tota l'oferta de casals, activitats esportives, colònies i campaments

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú continua treballant per a la cohesió social del municipi, mitjançant dues línies de subvencions destinades a facilitar la participació i inclusió d'infants i adolescents en les activitats d'educació en el lleure a l'estiu 2024.

Fins al 22 d'abril és obert el termini per a que les famílies puguin sol·licitar els ajuts per a les activitats d'estiu dels seus infants, adolescents i joves, sempre i quan la família acrediti uns requisits determinats. Hi ha dues modalitats de subvenció, la que cobreix part del cost de l'oferta d'activitats de lleure de la ciutat, o la que cobreix part del cost del seu servei de menjador.

Les subvencions d'activitats i menjador adreçades a famílies es poden sol·licitar mitjançant un tràmit de sol·licitud que trobaran aquí.

L'altra línia de subvencions és la que es destina a entitats i empreses organitzadores d'activitats d'educació en el lleure per a la contractació de monitoratge de suport per a infants, adolescents i joves amb diversitat funcional.

En aquest cas, les famílies han de tenir en compte que en el moment de fer la inscripció a les activitats d'estiu d'infants, adolescents i joves amb diversitat funcional que requereixin monitoratge de suport per als seus fills/es, hauran d'informar els organitzadors de les activitats.

L'ajut el poden sol·licitar els organitzadors d'activitats d'estiu que tinguin inscrits infants, adolescents i joves amb diversitat funcional. Es poden consultar els requisits i omplir el tràmit de sol·licitud aquí

El termini per a que els organitzadors puguin sol·licitar les subvencions de monitoratge de suport és del 23 d'abril fins al 7 de maig.

La regidora d'Infància i Adolescència, Gisela Vargas, ha posat en valor l'existència d'aquests ajuts a la nostra ciutat: “uns ajuts que permeten a infants i joves en situació de vulnerabilitat poder gaudir d'activitats esportives o d'educació en el lleure en el període de vacances i que, en el cas dels infants amb diversitat funcional, permeten que puguin participar en aquestes activitats amb un suport adient i de qualitat”.

Les activitats de lleure educatiu i esportives organitzades per diferents entitats i empreses de la ciutat per a aquest estiu estan recollides en aquest enllaç i dividides per àmbits: casals d'estiu, activitats esportives, colònies, rutes i campaments.

.

.

L'objectiu és que puguin gaudir de les activitats d'estiu el màxim nombre d'infants

L'objectiu és que puguin gaudir de les activitats d'estiu el màxim nombre d'infants

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Infància
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració