Menú

Aquest Nadal, regala Escena

Comparteix:
28/12/2023 11:29

A través del Quinto Escena i el tiquet regal, el Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà proposen regalar cultura

El Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà proposen regalar cultura, teatre i música per gaudir-la durant un any. Amb la proposta “Regala Escena” podeu fer un regal de 5 entrades de la programació Escena, a un preu de 50€.

Ja es coneixen alguns dels primers espectacles que tindran lloc a principis del 2024, com les produccions Alis, Creatura, Boira i El meu monstre, al Teatre Principal; i Kune Teatre, Gorka Garay Strings i 2 Princeses barbudes, a l'Auditori Eduard Toldrà.

Dues opcions per regalar Escena

La primera opció per regalar Escena és jugant al tradicional Quinto de Nadal, regalant un “Quinto Escena” comprant 5 guixes a 50€.

La persona afortunada tindrà 5 entrades que podrà usar per a qualsevol espectacle disponible, sola o acompanyada. En comprar el quinto, s'obté un codi que es pot utilitzar en el moment de comprar les entrades desitjades, triant la tarifa Quinto Escena.

Cal tenir en compte que es pot comprar més d'una entrada pel mateix espectacle (no és unipersonal), que no es aplicable a espectacles familiars ni de preu únic, i que el bescanvi per entrades es farà a partir de l'obertura de venda d'entrades. La venda del Quinto Escena està disponible fins al dia 7 de gener.

L'altra opció és fer un Tiquet Regal, que funciona com una tarja moneder, del que es pot anar disposant fins esgotar el saldo. Per bescanviar-lo, només caldrà seleccionar l'entrada que es desitja i afegir el codi del tiquet regal. També es pot bescanviar a la taquilla del Teatre Principal, els dissabtes de 17 a 20 h.

Tota la informació a escenavilanova.cat

El Quinto Escena et permet tenir 5 entrades

El Quinto Escena et permet tenir 5 entrades

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració