Menú

Nova edició dels grups de criança positiva per a mares i pares

Comparteix:
31/10/2023 12:31

Ofereixen eines per millorar i conèixer estratègies personals, emocionals i educatives per a famílies amb infants de 6 a 16 anys

Aquest mes de novembre comença una nova edició dels grups gratuïts per a pares i mares que organitza l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, on es treballa de manera pràctica la criança positiva, oferint claus per millorar i conèixer estratègies personals, emocionals i educatives.

Ja fa tres anys que es va iniciar el treball d'aquests grups, i la valoració tant dels participants com dels professionals ha estat molt positiva, amb més de 30 participants en cada edició. Aquest curs s'inicia amb l'objectiu d'ajudar noves famílies amb infants d'entre 6 i 16 anys.

Els espais són conduits per professionals de la Regidoria d'Acció Social que han rebut una formació específica, amb la possibilitat que hi participi algun altre professional en funció de les necessitats i demandes que sorgeixin del propi grup.

Funcionament dels grups

S'obriran dos grups, un dirigit a famílies amb fills/es d'edats compreses entre els 6 i els 12 anys, i un altre per a famílies amb fills/es adolescents, de 12 a 16 anys.

Aquests grups busquen millorar les competències de criança i habilitats parentals a través de facilitar a les famílies l'acompanyament i suport necessaris per apoderar-les i fer front a les seves necessitats a partir dels recursos i capacitats pròpies.

El grup per a famílies amb fills/es a l'escola primària es trobarà a l'Escola Santa Teresa de Jesús els dimarts de 9.30 a 11 h, i el de secundària ho farà les instal·lacions de la Regidoria d'Acció Social, al carrer del Marquesat de Marianao, els dimecres de 16 a 17.30 h.

En total es faran entre 12 i 15 sessions setmanals d'una hora i mitja, des d'aquest novembre fins al març de 2024.

Les places són limitades, i la inscripció és gratuïta. Cal contactar amb ease@vilanova.cat o als telèfons 648469349/659554785

VNG fa temps que compta amb grups d'habilitats parentals

VNG fa temps que compta amb grups d'habilitats parentals

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació, Serveis a les persones
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració