Menú

VNG mostrarà la seva cultura, tradicions i gastronomia els dies de la regata preliminar de la Copa Amèrica

Comparteix:
10/08/2023 14:53

Trobades amb entitats veïnals, restauració i comerços per explicar què passarà a la ciutat del 14 al 17 de setembre

Vilanova i la Geltrú es prepara per acollir del 14 al 17 de setembre la primera regata preliminar de la Copa Amèrica de vela. A la ciutat han començat ja els darrers preparatius per poder acollir tant els equips participants i l'organització de l'esdeveniment com el públic, que es preveu molt nombrós, ja que es tracta de la tercera competició esportiva més seguida del món, darrere dels Jocs Olímpics i del Mundial de Futbol.

La importància de l'esdeveniment el converteix en una oportunitat de mostrar a les persones visitants els elements de la cultura, les tradicions i la gastronomia vilanovina. En aquest sentit, la celebració de la competició esportiva anirà acompanyada per un programa d'activitats que es desenvoluparà a la plaça del Port, amb la col·laboració d'entitats i col·lectius de la ciutat.

L'Ajuntament treballa des de fa setmanes en tots els aspectes de l'organització, tan relatius a la competició esportiva com a totes les necessitats que es deriven d'un esdeveniment com aquest: atenció als visitants, mobilitat i aparcaments, seguretat...

Al llarg de les darreres setmanes representants municipals s'ha reunit amb entitats veïnals i econòmiques per explicar com avança l'organització de la regata preliminar i per exposar les diferents mesures que modificaran durant els quatre dies la vida quotidiana i l'activitat del veïnat i dels establiments de la zona marítima.

En la trobada amb les associacions veïnals del barri de Mar i de Ribes Roges es va parlar de la mobilitat al barri durant l'esdeveniment, de les activitats de lleure i la seva repercussió sonora i horaris, i dels reforços en les infraestructures i els serveis, com ara la neteja i les zones verdes.

 

Trobada amb gremis i Confraria de Pescadors

La setmana passada membres de l'organització municipal també van presentar la Copa Amèrica als representants de Viu Comerç, el Gremi d'Hostaleria, Visit Vilanova i la Confraria de Pescadors.

Cal destacar que el Gremi col·laborarà en l'espai enogastronòmic de la regata, que s'instal·larà a la plaça del Port, on sis restaurants de VNG oferiran plats elaborats amb productes de proximitat.

L'Ajuntament treballa amb els establiments i empreses de la zona per preveure l'accés amb vehicle de la clientela dels hotels, els proveïdors i serveis, així com del personal els dies de la prova.

Podeu trobar tota la informació de la disputa a Vilanova i la Geltrú de la regata preliminar de la Copa Amèrica a https://www.vilanova.cat/copaamericavng

Trobada amb entitats veïnals per explicar la Copa Amèrica

Trobada amb entitats veïnals per explicar la Copa Amèrica

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració