Menú

La Festa Major 2023 presenta la imatge d'aquest any, obra de l'artista vilanoví Carlos Cubeiro

Comparteix:
08/05/2023 9:08

Amb el lema “més vius que mai” la pabordia vol transmetre vitalitat i energia

La Festa Major de 2023 ja té imatge gràfica, obra de l'artista vilanoví Carlos Cubeiro. La presentació es va fer dissabte, a la plaça de les Neus, amb la projecció d'un vídeo i la posada a la venda dels primers elements del marxandatge. La proposta mostra alguns dels personatges més coneguts de les cercaviles amb un tractament acolorit i alegre. La pabordia d'aquest any ha explicat que no volia que el disseny “girés al voltant d'una única imatge estàtica i sense vida, i per això que no hem fet un cartell: n'hem fet deu”. La imatge vol encomanar vitalitat “a les peces més emblemàtiques de la nostra Festa Major, que per un moment els gegants, els dracs, els nans o les mulasses abandonin el seu posat estàtic, s'omplin de vida i adoptin un aire diferent i fresc, simpàtic i contemporani”.

Les diferents imatges que serviran per identificar la Festa Major a partir d'ara encaixen amb el lema de la celebració, “Més vius que mai”, que també es va donar a conèixer en la presentació, redundant en la idea de l'alegria de la festa. Els pabordes i pabordesses volen que, un cop superada la pandèmia i les restriccions, “la Festa Major del 2023 la compartim amb més ganes de viure que mai, amb ganes de retrobar-nos, de gaudir, d'ocupar els carrers i de compartir amb parents i amics, amb vilanovins i forasters, l'alegria de la nostra festa gran de l'estiu”.

La presentació de la imatge es va fer amb la projecció d'un vídeo a la plaça de les Neus, i també es va donar a conèixer la figureta de goma d'aquest any, que és un macer. Tant la figureta de goma com les samarretes amb la imatge de la Festa Major 2023 es van posar a la venda el mateix dissabte.

Imatge de la Festa Major 2023

Imatge de la Festa Major 2023

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració