Menú

La guia d'experiències gastronòmiques presenta 90 receptes tradicionals de la cuina de VNG

Comparteix:
27/03/2023 12:11

L'objectiu és impulsar els plats i productes de temporada i que els restaurants locals els incorporin a les seves cartes

L'Ajuntament de VNG ha publicat la guia d'experiències gastronòmiques que recull 90 receptes tradicionals de Vilanova i la Geltrú. L'objectiu d'aquesta publicació és impulsar els plats locals i els productes de temporada, dins de la promoció turística de la ciutat com a destinació gastronòmica.

El regidor de Promoció de Ciutat, Jordi Medina, ha destacat que es tracta "de posar en valor el patrimoni gastronòmic que tenim a Vilanova i la Geltrú i d'impulsar noves campanyes de promoció". Medina aposta per "anar incorporant aquests plats tradicionals a les cartes dels restaurants de la ciutat".

La guia inclou des de plats tradicionals com l'all cremat i el xató, fins a propostes menys conegudes com la tonyina vermella escabetxada o els calamars farcits de rap i gamba blanca. La publicació està estructurada segons les estacions de l'any i també inclou un calendari de cites gastronòmiques, esdeveniments i un llistat de productes de temporada.

El president del gremi d'Hostaleria de VNG, Jordi Gasol, creu que la guia "és una eina fantàstica, que ens ajudarà a donar a conèixer i promoure els productes i receptes locals". Gasol posa èmfasi en el fet que "estem parlant de producte fresc" i es mostra convençut que hi haurà una resposta positiva per part dels establiments locals.

La guia es presentarà al sector del comerç i la restauració dijous, en el marc de la Nit del Turisme i el Comerç, la cita anual de l'àmbit comercial i turístic de la ciutat, que reconeix establiments i negocis per la seva trajectòria.

 

Consulta la Guia d'experiències gastronòmiques AQUÍ

Jordi Gasol i Jordi Medina

Jordi Gasol i Jordi Medina

La guia es repartirà als restaurants de VNG

La guia es repartirà als restaurants de VNG

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració