Menú

La Global Game Jam torna al format clàssic aquest cap de setmana a Neàpolis

Comparteix:
01/02/2023 13:56

L'EMAID promou una nova edició d'aquesta trobada per desenvolupar un joc en 48 hores

L'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú (EMAiD) organitza aquest cap de setmana, conjuntament amb l'agència pública d'Innovació Neàpolis, la Global Game Jam (GGJ) 2023.

L'objectiu de la GGJ és realitzar un joc en 48 hores, sigui en format digital o físic. Aquest esdeveniment es du a terme simultàniament a tot el món (28 seus a Espanya i més de 700 ciutats arreu del món). Persones de diferents disciplines artístiques i tècniques (il·lustració, programació, animació, música...), creen equips de treball amb la finalitat d'elaborar un joc al llarg de tot el cap de setmana.

Els grups participants treballen per a desenvolupar jocs experimentals originals i innovadors sobre la base d'una temàtica secreta, que els és donada a l'inici de la trobada.

La primera edició en l'àmbit mundial es va dur a terme en 2009 en 53 localitzacions i va comptar amb 1650 participants. Vilanova i la Geltrú es va adherir a la iniciativa l'any 2012.

Després de dos anys sense realitzar-se per les restriccions derivades de la COVID-19, la Global Game Jam torna enguany al format clàssic. La trobada s'inicia divendres a partir de les 15.30 h i finalitza diumenge a les 17 h amb la presentació pública dels projectes elaborats pels equips participants en l'auditori de Neàpolis.

La participació està limitada a una cinquantena de persones. Per més informació i inscripcions:

https://globalgamejam.org/2023/jam-sites/emaid-ne%C3%A0polis

La Global Game Jam de l'any 2017 a Neàpolis

La Global Game Jam de l'any 2017 a Neàpolis

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Creació, innovació i tecnologia, Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració