Menú

Exhaurits en quatre dies els 15.000 Vilabons posats a la venda

Comparteix:
09/12/2022 14:20

Èxit de la campanya de suport al comerç de Vilanova i la Geltrú amb vals de compra subvencionats al 40% per l'Ajuntament

Els 15.000 vals de compra a establiments de Vilanova i la Geltrú, Vilabons, s'han exhaurit. En quatre dies s'han venut els 15.000 bons, de 10 euros cadascun, que permeten pagar en comerços i altres negocis de la ciutat amb un 40% de descompte.

El regidor de promoció de ciutat, Jordi Medina, creu que això "és molt positiu, perquè demostra que aquesta campanya ha estat tot un èxit, que consolida la iniciativa de l'any passat". Medina recorda que "aquesta és una campanya que forma part del Pla de Reactivació del Comerç Local, al llarg de quatre anys hi destinarem un milió i mig d'euros".

Dilluns es van posar a la venda a través del web visitvilanova.cat 15.000 bons. L'Ajuntament de VNG aporta el 40% del valor, és a dir, que la persona compradora paga sis euros per cada val de compra.

Els Vilabons es poden utilitzar en més d'un centenar d'establiments de la ciutat fins al 5 de gener. Botigues, bars, restaurants, i serveis formen part de la llista. Aquest és el segon any que es posa en marxa aquesta iniciativa. L'any passat es van posar a la venda un total de 25.000 bons, però no es van vendre tots. El regidor de Promoció de Ciutat considera que el fet que s'hagin exhaurit els Vilabons aquest any demostra "que la gent aposta pel comerç local", i que enguany la campanya ja està consolidada i la gent ja la coneix.

El regidor remarca també altres accions que s'estan fent per donar suport al comerç, com ara les campanyes d'aparcament gratuït, en col·laboració amb el Mercat del Centre i els establiments de Viu Comerç, i les iniciatives de dinamització de l'espai públic com l'ampliació de l'enllumenat de Nadal i la senyalització.

Per comprar els Vilabons només calia ser major de setze anys. Cada persona podia adquirir un màxim de 10 vals. L'adquisició s'havia de fer a través del web de visitvilanova.cat i els bons s'enviaven per correu electrònic.

Els 15.000 Vilabons disponibles ja s'han exhaurit

Els 15.000 Vilabons disponibles ja s'han exhaurit

El Pla de Reactivació del Comerç Local inclou mesures com el reforç de la senyalització

El Pla de Reactivació del Comerç Local inclou mesures com el reforç de la senyalització

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració