Menú

Posar la cultura i les arts al servei de la salut mental, objectiu del programa CulturaMENT

Comparteix:
26/10/2022 13:23

Una iniciativa de la Diputació de Barcelona que a VNG comptarà amb una desena d'activitats

Després de la bona acollida de la primera edició, Vilanova i la Geltrú ha tornat a adherir-se al programa CulturaMENT, que promou la Diputació de Barcelona, amb un seguit d'activitats que començaran el 3 de novembre i s'allargaran fins al 14 de desembre.

L'objectiu del programa CulturaMENT és posar la Cultura i les Arts a l'abast de les persones grans amb malalties mentals, les seves famílies i persones cuidadores. Un altre dels seus principals eixos és la contribució en la dinamització del sector cultural i dels agents que actuen en cada territori, alhora que dona eines als municipis adherits per tal que puguin desenvolupar les seves propostes culturals i les integrin en l'oferta d'activitats anuals.

En el cas de la nostra ciutat, el programa està liderat per la regidoria de Cultura i compta amb el suport d'altres regidories com Salut, Serveis Socials i Dependència. Com l'any passat, a Vilanova i la Geltrú l'oferta de propostes està al voltant de la desena, entre les quals hi ha tallers d'expressió corporal, de música i de memòria, visites guiades o projeccions de cinema. Algunes de les activitats estan obertes al públic en general (més informació AQUÍ)

CulturaMENT 2021 (taller de memòria)

CulturaMENT 2021 (taller de memòria)

CulturaMENT 2021 (taller de musicoteràpia)

CulturaMENT 2021 (taller de musicoteràpia)

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura, Escena Vilanova, Gent gran, Salut, Serveis a les persones
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració