Menú

Comença desTaPa Vilanova, la ruta de la tapa turística

Comparteix:
01/06/2022 13:46

25 establiments oferiran una copa de vi amb una tapa amb un nom relacionat amb el patrimoni vilanoví

Amb el mes de juny arrenca la 4a edició de la campanya desTaPa Vilanova, la ruta de la tapa turística. Una iniciativa que va començar amb 10 establiments participants, i que enguany compta amb 25 bars i restaurants de la ciutat.

De l'1 al 30 de juny oferiran una tapa i una copa de vi per un preu entre 4 i 5 euros, en una aposta per dinamitzar l'entorn del sector de la restauració, tot just acabada l'anterior campanya, Vermutejant. El regidor de Projecció de Ciutat, Jordi Medina, ha destacat la importància del treball conjunt entre l'Ajuntament i Gremi d'Hostaleria “per dinamitzar i acostumar la ciutadania a aquests hàbits de consum, que anem tornant a la normalitat que aquests anys hem perdut, que es demostri que Vilanova és una ciutat viva, activa, on el sector de la restauració hi té un paper important”.

Cadascuna de les tapes de la ruta porta un nom d'algun espai patrimonial de la ciutat, i permet relacionar la gastronomia amb el turisme: “aquest binomi restauració i patrimoni permet dur a terme un itinerari gastronòmic i alhora turístic, que ens permet donar a conèixer els indrets més interessants de la ciutat, i tastar la nostra ciutat”, ha dit Medina.

Per la seva banda, Jordi Gasol, president del Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú, ha explicat que, com a novetat, el Gremi serà present enguany a la Fira Temps de Vi del 10 al 12 de juny, on oferirà alguna d'aquestes tapes. Segons Gasol, la ruta “té la intenció que els nostres clients surtin de la zona de confort d'anar als locals que tenen per costum, i vagin a altres locals amb l'excusa de provar una nova tapa”.

El llistat d'establiments adherits i les tapes que proposen es pot consultar a la web del Gremi, al codi QR que es pot trobar als cartells de la campanya, i al llibret de la ruta que hi haurà a tots els establiments participants.

Jordi Medina i Jordi Gasol han presentat la ruta

Jordi Medina i Jordi Gasol han presentat la ruta

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç, Empresa, Reactivem VNG, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració