Menú

VNG tira endavant l'APEU, l'Àrea de Promoció Econòmica Urbana al centre

Comparteix:
25/03/2022 14:38

El projecte pretén enfortir el comerç del nucli urbà

Vilanova i la Geltrú forma part de la prova pilot de la Diputació de Barcelona per fer realitat una Àrea de Promoció Econòmica Urbana, APEU, al centre de la ciutat.

VNG, conjuntament amb nou municipis més, rebrà finançament per impulsar l'activitat comercial, a través del Fons Next Generation. L'Ajuntament ja ha previst un seguit d'inversions en la línia de dignificar, millorar i enfortir la zona de comerços del nucli urbà.

Els responsables municipals estan fent trobades i entrevistes amb comerciants del centre per acabar de concretar el projecte, la seva delimitació urbana i les línies d'actuació.

Segons el regidor de Promoció de Ciutat, Jordi Medina "aquesta és una molt bona oportunitat que tenim per posar en valor el comerç i enfortir la nostra capitalitat comercial. Vilanova i la Geltrú és una de les ciutats que més ben preparades està per desenvolupar aquesta àrea de promoció econòmica al centre de la ciutat". Medina explica que VNG "ja parteix de l'experiència del Clúster de desenvolupament econòmic on les diferents entitats del sector comercial, turístic i de la restauració ja fa anys que treballen plegades". El regidor considera que l'APEU és "un projecte que ens enforteix com a capital i ens fa ser molt més competitius".

Ahir dijous es va dur a terme la tercera comissió de seguiment local de les Àrees de Promoció Econòmica i Urbana a Vilanova i la Geltrú, amb la participació de la Diputació de Barcelona i les entitats del teixit econòmic de la ciutat.

Les APEU reforcen el comerç del centre urbà

Les APEU reforcen el comerç del centre urbà

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració