Menú

VNG posa en marxa la Ruta de la tapa turística “Destapa Vilanova”

Comparteix:
01/06/2021 13:40

Aquest dissabte, promocions i descomptes als comerços locals en el Shopping Day

Quinze restaurants de VNG oferiran a partir de dijous, 3 de juny, la ruta de la tapa turística, Destapa Vilanova. Aquesta iniciativa gastronòmica del Gremi d'Hosteleria ofereix la possibilitat de degustar tapes amb el nom d'un indret d'interès turístic de la ciutat. Així trobem la tapa Far de Sant Cristòfol, la tapa Francesc Macià o la tapa Peixateria Vella, entre altres.

L'inici de la ruta coincideix aquest cap de setmana amb el Vilanova Shopping Day, una jornada de promocions i descomptes dels comerços locals.

Les dues iniciatives uniran esforços. Les persones que comprin en els establiments rebran la butlleta Destapa i Guanya, que pot contenir com a premi una tapa gratuïta. Hi ha més de 600 butlletes amb premi.

La coincidència d'aquestes iniciatives de promoció comercial i gastronòmica “enforteix la nostra capitalitat”, explica el regidor de Promoció Econòmica Jordi Medina, “treballem junts el sector públic i privat,  ja en el Pla de Xoc vam treballar plegats amb el comerç i la restauració” recorda el regidor, “no podem anar sols a l'hora de sortir de la crisi, ara posem en marxa aquestes campanyes, i n'hi haurà altres” avança.

Jordi Gasol, president del Gremi d'Hosteleria de VNG, agraeix a l'ajuntament els esforços “per donar un cop de mà a un sector com és el de la restauració que ha patit molt pels efectes de la Covid-19”. Gasol anima als vilanovins i vilanovines a sortir al carrer i fer que la Ruta de les tapes turístiques i el Shopping Day siguin un èxit.

Durant tot el dissabte, de 10 del matí a les 10 del vespre les 67 botigues adherides al Vilanova Shopping Day oferiran descomptes i promocions. Hi participen, entre d'altres, òptiques, botigues de moda, sabateries, botigues per la llar, vins, papereries, dentistes, perruqueries, centres auditius, etc. Una de les promocions serà la possibilitat d'aconseguir gratuïtament una de les tapes en els restaurants del Destapa i guanya. Durant el 5 de juny es repartiran 4.000 butlletes entre les persones que comprin. D'aquestes, més de 600 tindran com a premi una tapa amb copa de vi.

El president de Viu Comerç, Joan Galimany, destaca la col·laboració entre diferents sectors, “vam veure la possibilitat de col·laborar, repartint butlletes sobre la ruta de les tapes”, i ho valora com a molt interessant.

 

Més informació sobre el DESTAPAT AQUÍ

més informació sobre el VILANOVA SHOPPING DAY AQUÍ

Joan Galimany, Jordi Medina i Jordi Gasol

Joan Galimany, Jordi Medina i Jordi Gasol

Les tapes porten nom de punts d'interès de la ciutat

Les tapes porten nom de punts d'interès de la ciutat

Els comerços repartiran butlletes que poden tenir una tapa de premi

Els comerços repartiran butlletes que poden tenir una tapa de premi

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç, Reactivem VNG, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració