Menú

Publicades les activitats d'estiu per a infants, adolescents i joves que s'organitzen a VNG

Comparteix:
23/04/2021 11:06

Tothom qui necessiti subvencions per a participar-hi les pot sol·licitar del 3 al 14 de maig

Ja s'ha publicat la informació sobre les activitats d'estiu 2021 adreçades a infants, adolescents i joves, organitzades per diferents entitats de Vilanova i la Geltrú. Unes activitats de lleure que enguany les entitats hauran d'adaptar a les directrius que marqui el Procicat en cada moment, i que per tant poden variar.

Enguany el llibret que recull totes les activitats és en format electrònic, i s'anirà actualitzant si es produeix algun canvi. Es pot consultar en aquest enllaç del web d'Infància de l'Ajuntament.

El regidor d'Infància i Joventut, Adrià Guevara, recorda que “com en els darrers anys, hi ha la possibilitat de sol·licitar subvencions per tal de participar-hi, per tal de garantir la igualtat d'oportunitats i que tots els infants i joves de la nostra ciutat puguin gaudir d'activitats esportives i de lleure educatiu aquest estiu. L'Ajuntament vol continuar treballant per a la inclusió i la cohesió social del municipi mitjançant aquesta línia de subvencions”.

Així, es convoquen tres tipus de subvencions: per cobrir part del cost de l'activitat, del servei de menjador, i del monitoratge de suport per a infants, adolescents i joves amb diversitat funcional. En aquest darrer cas, enguany es podrà demanar suport per a un màxim de dues activitats. I en els casos que no es disposi encara del reconeixement del grau de discapacitat però s'estigui en seguiment per part d'un servei públic especialitzat, es podrà presentar un informe d'aquest servei.

El termini per sol·licitar les subvencions és del 3 al 14 de maig, i les famílies les han de sol·licitar aquí.

Un cop feta la preinscripció a l'activitat, cal fer la sol·licitud presentant la documentació requerida mitjançant aquest tràmit, al qual es pot accedir amb certificat digital o amb idCAT mòbil (si disposeu de telèfon mòbil i DNI o NIE).

En el cas que aquestes opcions no siguin possibles, es podrà sol·licitar cita prèvia mitjançant WhatsApp al 681 28 21 66, correu electrònic a infancia@vilanova.cat, o bé al telèfon 93 814 00 00 extensió 3034 de dilluns a divendres de 10 a 14 h, on se'ls assignarà dia i hora per adreçar-se al TOC, al número 11 del carrer de Sant Sebastià.

.

.

L`oferta inclou casals d`estiu, activitats esportives, colònies, campaments,...

L`oferta inclou casals d`estiu, activitats esportives, colònies, campaments,...

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Infància, Joves, Reactivem VNG
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració