Menú

Obert el termini per sol·licitar subvencions per empreses afectades per la Covid-19

Comparteix:
11/01/2021 16:36

Nova convocatòria adreçada a activitats, professionals i autònoms que no van obtenir l'ajut l'any 2020

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha obert una nova convocatòria de subvencions per empreses de la ciutat que s'han vist afectades per les mesures anti Covid-19. Aquest nou termini s'adreça a activitats que no van obtenir l'ajut l'any 2020.

Els ajuts s'adrecen a negocis que hagin vist decréixer la seva activitat per efecte de les restriccions per aturar el Coronavirus. La petició s'ha de fer via electrònica, adjuntant la sol·licitud, una declaració responsable i la petició de transferència bancària. A més, i segons el tipus d'activitat, caldrà aportar documentació sobre el pagament d'impostos i quotes a la Seguretat Social i Hisenda, declaracions d'IVA o IRPF i llibre d'ingressos i despeses, entre d'altres.

La regidora d'Empresa, Conxi Martínez, ha destacat que l'Oficina d'Empresa de l'Ajuntament està a disposició de qualsevol persona que necessiti assessorament o tingui dubtes sobre les subvencions, “volem que sigui un tràmit fàcil, que tothom que hi tingui dret pugui tenir aquest ajut”.

Les subvencions poden ser de 400, 700 o 1000 euros, en funció de la puntuació que obtingui cada sol·licitud. Les puntuacions valoren dos aspectes, per un costat el percentatge de decreixement de l'activitat i per l'altre el nombre de persones treballadores de l'empresa.

Els ajuts volen contribuir al manteniment de l'activitat i dels locals i centres de treball per un costat, i també a fer front a despeses laborals i de personal per l'altre. A més es valoren despeses com ara la compra de material sanitari, d'higiene i prevenció, la posada en marxa de noves activitats i serveis, les campanyes de promoció i màrqueting i la creació de nous productes.

El contacte amb l'Oficina d'Empresa de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per correu electrònic és empresavng@vilanova.cat

Més informació: vilanova.cat/empresa/

Ajuts per establiments,empreses, negocis, professionals i autònoms

Ajuts per establiments,empreses, negocis, professionals i autònoms

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Empresa
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració