Menú

'Fem un Nadal viu' a Vilanova i la Geltrú

Comparteix:
07/12/2020 9:14

La campanya nadalenca convida a fer les compres a casa

Les activitats nadalenques d'enguany a Vilanova i la Geltrú estan marcades per les circumstàncies extraordinàries de la crisi sanitària, però des de l'Ajuntament, i amb la col·laboració del teixit associatiu de la ciutat, s'està posant tot l'esforç en la imaginació perquè aquest any sigui més que mai un Nadal viu, tradicional i solidari.

Per això, el lema d'aquestes festes és Fem Nadal! i anima a celebrar aquest Nadal i que, malgrat tot, la ciutat gaudeixi de dies plens de màgia, sense oblidar que cal seguir prenent les mesures que les autoritats sanitàries recomanen i també que seran uns dies difícils per a moltes persones i famílies que es troben al llindar de la vulnerabilitat.

Un Nadal viu a casa i des de casa

Una de les línies que fomenta la campanya Fem Nadal! és fer "un Nadal viu", tot convidant a gaudir de les activitats organitzades per l'Ajuntament i entitats, però també a dinamitzar l'activitat del teixit comercial i l'hostaleria. Per això, aquests dies que moltes persones ja avancen les compres nadalenques, i tenint en compte que demà 8 de desembre els comerços també obren, es recorda que comprar a casa ofereix avantatges com un tracte professional i personalitzat, alhora que permet mantenir viu el sector.

Diversos elements contribueixen a dinamitzar el carrer i oferir l'atmosfera nadalenca als carrers i places de la ciutat. Aquest any s'ha incrementat la il·luminació de Nadal als eixos comercials i s'han col·locat també elements decoratius, com els arbres de Nadal a la plaça de les Neus i el passeig del Carme. Així mateix, a la plaça de la Vila es pot veure la decoració de la façana de l'Ajuntament, elaborada pels usuaris i usuàries de la Mancomunitat Tegar Garraf, que enguany commemora 50 anys.

Entre altres activitats que conviden a consumir casa, cal tenir present que del 18 de desembre fins al 5 de gener s'instal·larà a la plaça de la Vila el tradicional Mercat d'Artesania i Petit Regal, que comptarà amb 16 parades, tant de productes elaborades pels propis artesans, com d'artesania ètnica i elaboració no pròpia. Així mateix, els mercats municipals del Centre i de Mar preparen sorpreses per als propers dies.

Podeu consultar totes les activitats a Nadal i Reis 2020, a vilanova.cat, a les xarxes socials municipals i a l'app Vilanova.

.

.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç, Comunicació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració