Menú

La Cursa del Tió se celebrarà el diumenge 20 de desembre, adaptada a la normativa i els protocols COVID19

Comparteix:
02/12/2020 11:16

Enguany els equips hauran d'estar formats per persones que convisquin en el mateix nucli familiar

El diumenge 20 de desembre se celebrarà la sisena edició de la Cursa del Tió. Una activitat esportiva familiar, impulsada per la Regidoria d'Esports i el Club d'Orientació Azimut, que ja forma part del calendari festiu de la ciutat quan s'apropen les festes de Nadal.

Si bé la dinàmica de la prova serà la mateixa, enguany hi haurà un seguit de canvis organitzatius, per tal d'adaptar-la a la nova normativa i protocols per la COVID19. Els canvis comencen amb la formació dels equips que, en aquesta ocasió hauran d'estar formats per les persones que convisquin dins el mateix nucli familiar. Els equips poden ser de 2 a 6 participants, però en cadascun d'ells hi ha d'haver un adult i un menor d'edat, obligatòriament.

La cursa estableix dues categories. La categoria rodada: patinets, bicicletes, patins, skates...(sense mitjans elèctrics o motoritzats) i la categoria a peu, marxa nòrdica o corrent.

Les inscripcions per poder participar es faran en format digital de l'1 al 19 de desembre (fins a les 19 h) i el preu d'inscripció és de 2 €. A diferència d'altres anys, enguany no hi haurà obsequis per als participants, i tota la recaptació es destinarà al projecte Teixint Barri. Un projecte comunitari de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que té com a objectiu proporcionar màquines de cosir a un grup de dones cosidores dels barris del Tacó i L'Armanyà.

Entre el 10 i el 17 de desembre, les persones inscrites poden passar a recollir per la recepció de la Casa Olivella (plaça de la Vila, 12) de 8 a 15 hores, un mapa sense les fites i la targeta per marcar-les. Fora d'aquest horari es podran recollir per la recepció de l'edifici principal de l'Ajuntament.

La cursa començarà a les 10 del matí del 20 de desembre, tan bon punt es publiqui al web municipal www.vilanova.cat/esports/ el mapa amb les fites marcades, que els participants hauran de copiar al mapa que ja tenen.

Els equips disposaran de tres hores per trobar totes les fites i anotar en el mapa el codi que hi trobaran en cadascuna d'elles. Un cop completat el mapa els participants hauran d'enviar un whatsapp a un número de telèfon que se'ls proporcionarà i enviar una fotografia de la targeta amb totes les fites marcades i els seus codis, per tal que se'ls pugui assignar el temps d'arribada. També es podran enviar fotografies dels equips, durant el transcurs de la prova, que es publicaran al Facebook d'EsportsVNG.

- Protocol COVID19 –

Els equips sortiran de casa seva i faran la cursa amb el seu grup de convivència familiar. No hi haurà interacció entre grups, ni voluntaris durant la cursa d'orientació.

En cas de coincidir amb altres equips, es demana que es respecti el torn per ordre d'arribada, així com la distància de seguretat. Les fites no s'han de tocar, només caldrà anotar el codi. Es recorda als participants que és obligatori l'ús de la mascareta a partir de 6 anys.

Inscripció, informació i mapa: www.vilanova.cat/esports/
Mòbil organització: 647492688

Cursa del tió

Cursa del tió

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració