Menú

VNG obre dilluns els parcs infantils i les instal·lacions esportives a l'aire lliure

Comparteix:
19/06/2020 13:27

Amb l'arribada de la fase de represa es podran utilitzar aquests equipaments amb les mesures de seguretat adequades

Des que es va decretar l'estat d'alarma el passat 15 de març, les instal·lacions esportives a l'aire lliure i els parcs infantils han estat tancats al públic. Amb l'arribada de la fase de represa, la Generalitat permet l'obertura d'aquests equipaments, sempre i quan se segueixin les normes de seguretat i higiene.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú els obrirà dilluns, i recorda les mesures que cal contemplar per utilitzar-los: la higiene de mans, l'ús de mascareta, i el compliment de la distància de seguretat.

Aquest cap de setmana s'acabarà de fer la desinfecció de tots aquests espais per poder-los obrir dilluns. Mentrestant, durant aquestes setmanes de tancament s'ha aprofitat per fer tasques de renovació i manteniment de diverses instal·lacions.

Al camp de futbol del parc de la Quadra d'Enveja, el Cruyff Court Vilanova i la Geltrú, en unes setmanes es farà el canvi de la gespa artificial, i mentrestant s'ha aprofitat per renovar tota la reixa del voltant.

En el cas de les zones de jocs infantils, durant aquestes setmanes s'hi han estat duent a terme diferents actuacions. La ciutat disposa de 64 zones, comptant també els espais de joc saludable per a gent gran o diferents espais i pistes que s'utilitzen per al joc. En la majoria s'està fent tasques de pintura, reparació i substitució d'elements, com el terra de cautxú o els elements de molla d'alguns parcs, així com la instal·lació de nous elements de joc, com pòrtics de gronxadors.

Millores a l'skatepark

L'skatepark de la rambla de Sant Jordi és una de les instal·lacions esportives exteriors més utilitzades. Durant els 10 anys que porta en funcionament s'hi han fet obres de manteniment de neteja i pintura, i ara l'Ajuntament ha apostat per fer una intervenció més completa. La regidora d'Esports, Blanca Albà, ha posat en valor l'skatepark com a exemple de “la importància de les instal·lacions esportives a l'aire lliure, que són molt utilitzades i molt ben valorades per un segment de la població que aposta per practicar aquest tipus d'esport”.

Després de deu anys de funcionament, les obres de millora aportaran comoditats als usuaris. Les tasques han servit per instal·lar una nova barra patinable, per arreglar els desperfectes de funcionament, i per repintar zones malmeses. També s'està canviant la il·luminació per llums led, que seran més eficients tant per il·luminar l'espai com energèticament. Pel que fa a la font d'aigua, hi haurà una canalització d'aigua potable perquè es pugui utilitzar per beure.

Albà ha fet èmfasi en la importància de mantenir les infraestructures esportives a l'aire lliure en condicions, ja que pel seu elevat ús i pel fet de patir les inclemències meteorològiques, es desgasten i cal fer-ne un bon manteniment. Durant aquestes setmanes, aprofitant que l'estat d'alarma ha aturat l'ús de l'skate park, s'ha aprofitat per fer una revisió a fons i una posada a punt.

Podeu consultar aquí les instal·lacions esportives a l'aire lliure de VNG.

S`han substituït diversos elements dels parcs infantils

S`han substituït diversos elements dels parcs infantils

L`skate park compta amb una nova barra patinable i s`ha reparat i repintat

L`skate park compta amb una nova barra patinable i s`ha reparat i repintat

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic, Esport, Infància, Joves, Salut
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració