Menú

El mercadal del centre s'estrena al parc de Baix-a-mar

Comparteix:
13/06/2020 13:05

La totalitat dels marxants han muntat les seves parades de roba, parament de la llar i cosmètica en un espai que és idoni per garantir els aforaments i les distàncies de seguretat

El parc de Baix-a-mar ha acollit avui per primera vegada la celebració del mercadal del centre. La totalitat dels marxants, 150 parades de roba, parament de la llar i cosmètica, han acceptat finalment el trasllat provisional en aquest nou indret que permet reprendre l'activitat comercial garantint l'aforament i les distàncies i mesures de seguretat que exigeix la fase 2 de desconfinament.

De bon matí, el regidor de Producció, Primer Sector i Mercats Municipals, Jaume Carnicer i l'equip tècnic de la Regidoria del Primer Sector i mercats municipals ha estat visitant el lloc i parlant amb els representants del grup de marxants, alguns d'ells reticents a la nova ubicació provisional. Jaume Carnicer ha expressat el desig que avui sigui un bon dia i puguin recuperar una part de la seva economia. No perdem de vista que fa tres mesos i mig que aquets paradistes no han pogut treballar i això afecta moltíssim”. Quant a la ubicació, Jaume Carnicer ha afirmat que “Si aconseguim que recuperin una part de la seva economia ja passarà a un segon pla si aquesta ubicació es millor o no ho és”.

El parc de Baix-a-mar és dels pocs espais que hi ha al centre de la ciutat on poder instal·lar els 150 punts de venda del mercat ambulant del centre. El regidor del Primer Sector i Mercats municipals creu que “entre la suma de l'espai de la plaça de Soler i Carbonell i aquest espai a Baix-a-mar tenim espai suficient per muntar totes les parades i poder oferir aquesta sortida als marxants”.

Cal tenir en compte, ha afegit el regidor Carnicer que en la fase de desconfinament en la qual ens trobem les distàncies que s'han d'habilitar “són 2 m entre parades; 6 m per davant i 3 m per darrera”.

Aquest indret permet celebrar el mercadal acollint la totalitat de parades i esdevé un espai idoni per organitzar l'activitat fins que pugui retornar al seu lloc habitual. Des del Govern municipal s'ha prioritzat aquesta ubicació com a millor alternativa per tal que la totalitat dels paradistes puguin reprendre l'activitat laboral i comercial.

Nova ubicació del mercadal del centre, al parc de Baix-a-mar

Nova ubicació del mercadal del centre, al parc de Baix-a-mar

El regidor Jaume Carnicer visitant el nou indret del mercat del dissabte

El regidor Jaume Carnicer visitant el nou indret del mercat del dissabte

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç, Consum, Mercats
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració