Menú

Festa del reciclatge

Comparteix:
02/12/2013 15:58

El 8è Mercat de 2a mà i d'intercanvi omple de nou la plaça de les Casernes. L'èxit de participació ha fet que l'organització es plantegi canvis per les properes edicions

Diumenge hi va haver un nou èxit espectacular de participació ciutadana i assistència de públic a la vuitena edició del Mercat de 2a mà i d'Intercanvi. La plaça de les Casernes va tornar a ser durant tot el matí una festa de la ciutadania, que va posar en pràctica les 3R (reduir, reutilitzar i reciclar) per fer del nostre planeta un lloc més sostenible.

Pel que fa a la participació, el primer dia d'inscripcions, en dues hores es van omplir les 200 taules del Mercat. De fet, es van rebre 460 sol·licituds. És per això que la organització, el Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament, modificarà de cara a la propera edició els criteris de repartiment de taules. Així, es passarà de l'actual sistema d'assignació de taules per ordre d'inscripció al sistema de sorteig. Amb aquesta mesura es pretén garantir l'accés a tothom que vulgui participar en el mercat i la rotació de productes.

D'altra banda, l'organització està en contacte amb els serveis jurídics de la Diputació de Barcelona per millorar les actuals bases del Mercat.

A més, properament s'organitzarà a Vilanova i la Geltrú una trobada de mercats de segona mà i intercanvi de la província de Barcelona per compartir experiències i reflexionar sobre els diferents models que hi ha a la província.
Mercat 2a mà

Mercat 2a mà

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Neteja, residus i reciclatge
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració