Menú

La fira be.Art arriba a Vilanova i la Geltrú el 28 i 29 de juny

Comparteix:
17/06/2014 15:16

És la primera edició d'aquest showroom i exposició de creatius i dissenyadors handmade

El dissabte 28 i el diumenge 29 de juny, la nau del Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú acollirà la primera edició del be.Art Festival, fira de dissenyadors i creatius handmade. El be.Art serà una acurada selecció de 15 dissenyadors de diferents disciplines que oferiran exposició i venda de moda, bijuteria, sabates, bosses, moda bany, complements infantils, il·lustració, o llar, amb el denominador comú d'estar tot fet a mà, o com diuen els organitzadors "100% handmade".

El be.Art també acollirà, com a tret distintiu, un seguit de tallers Do It Yourself que pretenen ser una extensió més valors i la filosofia del “fet a mà”. Aquest tallers volen tenir uns preus reduïts per donar cabuda a tothom que vulgui aprendre a fer coses i conèixer el valor que adquireixen els dissenys fets a mà.  Es tracta també d'una manera de recuperar antigues labors, en alguns casos gairebé en desús, reconvertint-les i fent que estiguin de plena actualitat.

Hi haurà un ampli i variat programa de tallers durant tot el cap de setmana al mateix museu del Ferrocarril, amb propostes tan vairades com serigrafia, scrap, cosmètica natural, o galetes, entre moltes d'altres. El talleristes convidats son la Creperie de Mariöne, que arribarà amb la seva caravana vintage i les seves creps; o UrbanPack, en decoració, regals i festa.  

Des de l'organització de be.Art es vol apostar per una fira amb caràcter d'exposició i showroom en el que se sacrificaran el nombre de participants per tal de facilitar la interactuació més directa i propera entre visitant i el dissenyador.  Entre els expositors confirmats es poden citar Amapolas Amarillas, Baobag, Blue Dolls, Botón de nácar, Camino, Carlalluna, Lolita & Borgia, Mamá Tomate, Molalà, Nu, Petits Trastos, Punt Caramel, Pipiripops, Proyecto G, i Van der Wood.

El be.Art Festival vol esdevenir una fira de dissenyadors i creatius handamade oberta a totes aquelles ments creatives que vulguin exposar i comercialitzar els seus dissenys d'una manera diferent i original. El be.Art neix amb la voluntat de crear sinèrgies, compartint espai amb dissenyadors de diferents disciplines. La fira arriba a Vilanova i la Geltrú amb el suport de La Fàbrica Singular, un showroom de dissenyadors i creatius independents a Barcelona, amb una trajectòria de tres anys, amb voluntat de continuïtat i ser punt de referència a la capital del Garraf i també a la comarca per aquells dissenyadors i creatius que comparteixen la filosofia del DIY i del fet a mà o del handmade. Laura Almirall, una de les organitzadores del Be.Art i membre de La Fàbrica Singular expliva que el be.Art "vol demanar creativitat i originalitat en els dissenys, però sobre tot qualitat. No tot val pel fet de que sigui fet a mà. En aquest sentit, volem donar a conèixer, i oferir al públic i també al comerç de la comarca, un tipus de disseny alternatiu i alhora emergent, que lluita en contra de les grans marques que produeixen massivament i en sèrie, tot oferint dissenys fets a mà i més personalitzats, en contacte directe amb el propi dissenyador. També volem incentivar un tipus de consum més responsable amb dissenyadors més pròxims, amb un procés de creació i producció al darrera, que vol afavorir el creixement local. El be.Art vol oferir un canal als petits dissenyadors i emprenedors per exposar i comercialitzar els seus dissenys i, per últim, eliminar intermediaris entre dissenyador i client final, per oferir preus més competitius."

Més informació al web del be.Art http://beartfestival.blogspot.com.es/
beart

beart

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració