Menú

Tot a punt pel Mercat de 2a mà i d'intercanvi

Comparteix:
12/02/2013 15:09

El Mercat arriba ja a la sisena edició, consolidant-se com una bona alternativa per la ciutadania en temps de crisi. Avui comença el període d'inscripció.

El 24 de març se celebra la VI edició del Mercat de 2a mà i d'Intercanvi a la plaça de les Casernes. Les inscripcions es poden formalitzar a partir d'avui dilluns, i només durant una setmana, fins diumenge 24.

La principal novetat és que a partir d'aquesta edició la participació en el Mercat tindrà un cost de 9 euros per inscripció. Aquest import només l'hauran de satisfer aquelles persones que hagin estat seleccionades, i serà un requisit indispensable per formalitzar la inscripció al Mercat. Les places són limitades a 200 taules, com en les darreres edicions. Per atorgar-les es tindrà en compte, a banda de l'ordre d'inscripció, el fet d'estar empadronat a Vilanova i la Geltrú.

Per fer la sol·licitud d'inscripció es pot fer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, o per Internet a través de la Carpeta Ciutadana de la pàgina web de l'Ajuntament, en aquest enllaç.

Per tal de facilitar les condicions d'aparcament, VNG Aparcaments aplicarà una tarifa especial de 6 euros a partir dels 160 minuts (2 hores i mitja) d'estacionament, i fins les 24 h del diumenge als aparcaments soterrats de la plaça de les Casernes i de la Peixateria. D'aquesta manera els usuaris s'estalvien més de la meitat de la tarifa normal.

La 6a edició del Mercat de segona mà i d'intercanvi de Vilanova i la Geltrú se celebrarà diumenge 24 de març de 10 a 14 hores a la plaça de les Casernes, organitzada per la Regidoria de Medi Ambient.

En el Mercat s'hi podrà intercanviar, regalar, comprar o vendre, entre particulars, objectes de segona mà. Una vegada més, comptarà també amb una Oficina de Canvi local per poder utilitzar la moneda social turuta, i un espai pel Banc del temps de la ciutat. A més, cal dir que en aquesta edició es reforçarà el control de les persones que no estiguin acreditades per muntar una parada, amb la col·laboració de la policia local.

mercat 2a mà

mercat 2a mà

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Neteja, residus i reciclatge
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració