Menú

L'Escola el Cim celebra el 20è aniversari de la seva unificació com a centre educatiu

Comparteix:
14/03/2016 13:05

Divendres es va celebrar a l'Auditori Eduard Toldrà l'acte institucional, en presència de l'Alcaldessa de la ciutat i del Regidor d'Educació.

L'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú va acollir divendres al vespre, davant un gran nombre de públic, l'acte central de la celebració de l'aniversari de la fundació de l'Escola El Cim, després que ara fa 20 anys s'unifiquessin dues escoles centenàries de la ciutat: el Col·legi Immaculada Concepció i el Col·legi La Miraculosa.

Aniversari Escola El CimL'acte, que va aplegar un gran nombre de persones de la comunitat educativa, entre famílies, docents i equip directiu i del Patronat de la Fundació El Cim, va comptar amb l'assistència de l'Alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, el Regidor d'Educació, Joan Martorell, i el Director General d'atenció a la família i a la comunitat educativa de la Generalitat de Catalunya, Jordi Miró.

A més del 20 anys d'unificació, també es va celebrar el 10è aniversari de l'inici de la primera Unitat de Suport a l'Educació Especial (USE) del centre vilanoví, on s'imparteixen estudis des del cicle infantil fins a la secundària.

Els assistents van veure un vídeo enregistrat al centre en els darrers mesos, amb testimonis de mestres, pares, alumnes i ex alumnes. Així mateix es va donar a conèixer la nova imatge de l'escola, que estrena logotip, xandall i pàgina web. A més, al vestíbul de l'Auditori hi havia una exposició que recollia en imatges els 20 anys del centre.
Aniversari Escola El Cim

Aniversari Escola El Cim

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració