Menú

L'escola Canigó guanya el I Concurs de Dibuix de Monbús

Comparteix:
08/05/2014 13:37

Els premis s'han lliurat en el marc del Mercat de l'Emprenedoria

L'escola Canigó ha guanyat el I Concurs de Dibuix de Monbús. L'alumne de cinquè, Luca Zucconi ha estat l'autor del disseny que a partir d'ara es podrà veure als laterals dels autocars de l'empresa Monbús. El segon premi ha anat a parar a Lydia Carreras de l'escola Pompeu Fabra; mentre que la menció especial ha estat per Judith Albalat de l'Escola Pia.

Aquest concurs ha estat organitzat conjuntament pel Servei d'Educació de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET), la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme i l'empresa de transport Monbús, sota el marc del Projecte de Cultura Emprenedora a Primària.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras; la regidora d'Educació, Ariadna Llorens; i el director comercial de Monbús, Xavier cisa, han fet el lliurament de premis durant la celebració del Mercat de l'emprenedoria aquest matí a la plaça de la Vila.

Podeu consultar un ampli àlbum de fotografies del Mercat i del lliurament de premis del concurs clicant AQUÍ.

Quant als guardons el primer premi ha consistit amb el transport en un autobús estàndard de 55 places de Monbús a la sortida de colònies o final de curs a qualsevol indret de Catalunya als alumnes de cinquè que el gaudiran durant el sisè de primària. El segon premi ha estat una sortida d'un dia a qualsevol indret de Catalunya amb un autocar d'idèntiques característiques que el del primer premi. El tercer guardó ha consistit amb un sortida amb autobús a qualsevol indret del municipi de Vilanova i la Geltrú

Al concurs s'han presentat un total de quinze dibuixos amb la participació de les escoles Pompeu Fabra, Pia, Arjau, La Pau i Canigó. Tots els treballs estaven fets per alumnes de cinquè de primària. El jurat del concurs estava format per Ariadna Llorens, regidora d'Educació; Gerard figueras, regidor de Promoció Econòmica; Lluís Miquel Quintana, director de l'Escola d'Art; David d'Eboli, dissenyador gràfic; i Xavier Cisa, director comercial de Monbús.
monbus

monbus

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració