Menú

Èxit espectacular de visitants a la 5ena edició del Mercat de 2a mà i d'Intercanvi

Comparteix:
03/12/2012 15:34

El matí de diumenge unes 7.000 persones van passar per la plaça de les Casernes. La proximitat de les festes nadalenques afavoreix les iniciatives per donar una segona vida a objectes en desús

El Mercat de 2a mà i d'Intercanvi ha arribat a la cinquena edició amb un èxit espectacular de visitants. Prop de 7.000 persones van visitar una iniciativa que en les darreres edicions, al llarg d'aquest 2012, ha passat de 100 a 200 participants.
El doble de punts de venda, doncs, i més del doble de visitants, que van fer que en alguns moments del matí de diumenge la plaça de les Casernes fregués la saturació.
Des del Servei de Medi Ambient, que és qui organitza l'acte, s'està plantejant valorar el canvi d'ubicació en cas que l'actual progressió continuï. De moment s'està valorant la millora de les condicions de càrrega i descàrrega, i es preveu negociar amb VNG Aparcaments per aconseguir condicions avantatjoses en els aparcaments de la plaça de les Casernes i de la Peixateria per als participants al Mercat. 

Mercat 2a mà

La valoració d'aquesta edició també és positiva pel que fa a les transaccions comercials, que han augmentat.
Tant els responsables del Banc del Temps com l'associació ECOL3VNG, impulsora de la moneda social Turuta, estan molt satisfets de la jornada, ja que l'elevat nombre de visitants ha permès difondre els seus projectes. Precisament, la Turuta és cada cop més coneguda, fet que es constata l'augment de parades on es podia comprar i vendre amb aquesta moneda social.

A banda de la proximitat amb les dates de Nadal, que és propícia per aquest tipus de mercats, el Servei de Medi Ambient també valora de manera positiva el fet d'haver participat en la Fira Troba't al Nucli Antic, que ha contribuït a l'èxit de participació del Mercat de segona mà.Mercat 2a mà1

Mercat 2a mà1

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Neteja, residus i reciclatge
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració