Menú

6a edició del Mercat de joves emprenedors a la plaça de la Vila

Comparteix:
15/05/2015 15:14

Aquesta activitat forma part del projecte municipal Cultura Emprenedora a Primària a gairebé totes les escoles de VNG

Els valors i, especialment, el valor de la solidaritat ha estat la nota predominant de la sisena edició del Mercat de Joves Emprenedors que durant tot el matí s'ha celebrat a la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú. Aquesta és una iniciativa que du a terme la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de VNG a través de l'IMET i que implica un total d'onze escoles i gairebé 900 alumnes de la ciutat.

Des de les 9.30 h, totes les escoles participants han ocupat les paradetes de la plaça de la Vila per vendre els seus productes, elaborats seguint la metodologia del projecte Cultura Emprenedora a Primària. A més, enguany ha estat majoritari entre els centres participants el treball realitzat entorn el valor de la solidaritat. Així doncs, quasi totes les escoles destinaven bona part de la seva recaptació a alguna iniciativa solidària com per exemple ‘La Marató' de TV3 o la campanya ‘cap nen sense bigoti' que du a terme una entitat bancària amb l'objectiu que cap infant es quedi sense llet.

Durant el matí les escoles participants enguany: Canigó, El Cim, Escola Pia, Ginesta, l'Aragai, La Pau, Llebetx, Pasífae, Sant Bonaventura, Sant Jordi i Santa Teresa de Jesús han rebut la visita de l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras i de la regidora d'Educació i Ocupació, Ariadna Llorens qui ha destacat "el compromís municipal per aquest projecte que realitza la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de VNG i del qual participen quasi 900 nens i nenes de la ciutat". Per la seva banda, Neus Lloveras ha afirmat que "és molt interessant veure les parades amb les creacions dels joves emprenedors i el seu afany per explicar el seu projecte i per vendre'l". Segons l'alcaldessa de la ciutat "el Mercat de Joves Emprenedors és una iniciativa molt positiva que introdueix en els infants l'esperit de l'emprenedoria i valors com el treball en equip, l'esforç per obtenir un objectiu i la solidaritat, ja que una part dels beneficis van a projectes de cooperació".

El Mercat de joves emprenedors és una experiència innovadora que pretén desenvolupar en els infants capacitats i hàbits personals i professionals que fomentin l'emprenedoria. Per això, els centres educatius que participen del projecte Cultura Emprenedora a Primària treballen valors com la confiança, la creativitat, la responsabilitat i el treball en equip per tal d'entendre l'emprenedoria com una actitud davant la vida. 

Àlbum de fotos
mercat emprenedoria

mercat emprenedoria

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració