Menú

Nova edició del Mercat de joves emprenedors, amb la participació de deu escoles de primària

Comparteix:
11/05/2016 15:23

Martí Alonso, de l'escola Sant Bonaventura ha estat el guanyador del concurs de Monbús

 Deu escoles de primària de VNG han participat aquest matí en una nova edició del Mercat de mercat emprenedoria 5Joves emprenedors, dins del projecte de Cultura emprenedora a primària. Els alumnes dels centres han mostrat i posat a la venda productes elaborats al llarg de tot el curs. Les escoles participants han estat Sant Jordi, Escola Pia, Ginesta, Llebetx, l'Aragai, el Canigó, La Pau, Sant Bonaventura, Santa Teresa de Jesús i el Cim. En total 23 grups i un total de 566 alumnes.

Al llarg del matí han visitat el mercat el regidor d'Educació, mercat emprenedoria 3Joan Martorell, el regidor adjunt a Promoció Econòmica, David Montes, el primer tinent d'alcaldia, Juan Luís Ruiz i l'alcaldessa, Neus Lloveras.

A la plaça de la Vila i aprofitant la celebració del mercat també s'ha fet el lliurament de premis d'un concurs de dibuix patrocinat per l'empresa Monbús, adreçat a alumnes de cinquè de primària. L'objectiu del concurs era estimular els mercat emprenedoria 1valors de la creativitat, el treball en equip i la presa de decisions, amb l'al·licient que el treball premiat formarà part de la imatge corporativa d'un dels Autocars de Mon-Bus. El guanyador ha estat Martín Alonso, de l'Escola Sant Bonaventura, que ha pogut veure ja el seu dibuix en un dels autobusos de l'empresa. El premi és el transport en autobús a les colònies o sortida de final de curs a qualsevol lloc de Catalunya el curs vinent.

El segon premi ha estat per mercat emprenedoria 2Carla Escriche Guisado, de l'escola Santa Teresa de Jesús i una menció especial per Lucía Hernández Castorio, de l'escola Llebetx. En total s'han presentat al concurs alumnes de 7 escoles de la ciutat.

El Mercat de l'emprenedoria és un projecte que permet treballar a les escoles de primària valors i competències pròpies del món de l'emprenedoria, com la creativitat, la presa de decisions, la motivació, la responsabilitat i la comunicació, entre d'altres.

 

Més fotos AQUÍ

mercat emprenedoria 6

mercat emprenedoria 6

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració