Menú

Dissabte s'obre l'Skate Park

Comparteix:
09/12/2009 12:37

La nova pista formarà part del circuit català de competició

Aquest dissabte 12 de desembre es posa en marxa l'Skate Park, una nova instal·lació de 836 m2 que posa a l'abast dels més joves la pràctica d'aquest esport. L'Skate Park, ubicat a la rambla de Sant Jordi, davant del Complex Municipal de Futbol, vol ser una pista de referència que formarà part del circuit català de competició i que doni resposta a les necessitats dels usuaris i usuàries d'aquest esport de disposar d'un espai adequat per poder practicar l'skate.

Dissabte, a partir de les 11 h, es farà una festa per celebrar la posada en marxa d'aquesta nova pista, que ha comptat amb els suggeriments realitzats pels usuaris alhora de fer el disseny de la nova instal·lació. Durant tot el matí, patinadors que participen en el circuit català realitzaran cursos d'iniciació per a tots aquells que es vulguin iniciar en la pràctica d'aquest esport. També hi haurà una exhibició amb patinadors i patinadores del Comitè català d'Skate.

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de VNG ha destinat 256.646 euros per a la construcció de l'Skate park. Les obres es van iniciar al mes d'agost i s'han finalitzat durant aquesta setmana.
Imatge virtual de l'Skate Park

Imatge virtual de l'Skate Park

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració