Menú

10 anys de la Unitat de Suport a l'Educació Especial (USSE) de l'Escola El Cim

Comparteix:
11/04/2016 13:17

Mares, pares i alumnes ho han celebrat aquest cap de setmana amb una trobada al centre

L'Escola El Cim de la nostra ciutat celebra aquest 2016 dos aniversaris destacats. D'una banda el 20è aniversari de la seva unificació com a centre educatiu (que es va fer el 8 de març), i de l'altra el 10è aniversari de la USSE (la Unitat de Suport a l'Educació Especial), que s'ha commemorat aquest cap de setmana.

La celebració va consistir en una trobada de pares, mares, alumnes i exalumnes, aquest dissabte 9 d'abril, amb una exposició a l'edifici de la plaça dels Cotxes, elaborada a partir de fotografies, records i objectes dels mateixos alumnes. La mostra feia un repàs cronològic des del curs 2005/2006 fins avui, amb alumnes, professionals del centre, material pedagògic, etc. Les activitats es van cloure amb un dinar de germanor amb pastís d'aniversari i un espectacle de màgia. La festa va comptar amb la presència del regidor d'Educació i Ocupació, Joan Martorell, qui va voler felicitar els responsables, membres i participants de la trobada.

L'escola disposa d'una Unitat de Suport a l'Educació Especial per a l'ESO i una altra per a Infantil i Primària. És un recurs/espai que permet que alumnes amb discapacitat psíquica, els quals requereixen una atenció més específica en qüestions d'aprenentatge, de creixement personal i d'adquisició d'hàbits, puguin treballar en petits grups amb professors especialitzats. Aquest recurs també facilita la inclusió d'aquests alumnes a l'aula ordinària, on fan part del seu horari.

El Cim - Joan Martorell

El Cim - Joan Martorell

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració