Menú

Recepció als participants del projecte d'Acollida familiar a les escoles

Comparteix:
26/05/2009 14:20

Enguany el projecte s'ha desenvolupat a les escoles L'Aragai, L'Arjau, La Ginesta i Sant Jordi, de Vilanova i la Geltrú

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va oferir ahir a la tarda la recepció als participants del projecte L'Acollida Familiar a les Escoles. L'acte presidit per la Regidora de Serveis Socials, Salut i Convivència, Encarna Grifell va servir com a cloenda d'un projecte en el que enguany hi han participat prop d'una cinquantena de persones.

L'Acollida Familiar a les Escoles és un projecte, iniciat l'any 2006, amb que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú vol contribuir a la millora de la convivència i la cohesió social a la ciutat. A través d'espais de trobada setmanals per a mares i pares a les escoles, es dóna a conèixer la llengua, l'entorn, els serveis i els recursos existents a la ciutat.

Aquesta iniciativa constitueix una eina complementària al treball que fan les escoles, que contribueix a facilitar la incorporació de les persones a la comunitat educativa i a la ciutat, més enllà del marc escolar. Dins els seus objectius hi ha promoure la relació entre pares i mares i la seva participació en la dinàmica escolar; afavorir una major implicació en el procés educatiu dels fills i filles; fer visible la llengua catalana com a element clau per a la cohesió social, i augmentar el sentiment de pertinença a la ciutat.

Aquest treball es fa conjuntament entre la direcció de les escoles implicades, en alguns casos l'aula d'acollida, l'AMPA i l'Ajuntament. Enguany les escoles que hi han participat son L'Aragai, L'Arjau, La Ginesta i Sant Jordi.

L'acte de cloenda celebrat ahir dilluns va iniciar-se amb una visita guiada pel centre històric de la ciutat, la recepció al Saló de Plens i l'entrega dels certificats d'assistència als participants.
Acte cloenda acollida familiar escoles

Acte cloenda acollida familiar escoles

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Convivència
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració