L'Alcaldessa

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > Organització municipal > L'Alcaldessa

L'Alcaldessa

Neus Lloveras i Massana és l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú des de juny de 2011.

Militant del PDeCAT, el seu grup municipal respon a les sigles de CiU. Actualment lidera l'equip de govern de la ciutat, format per 8 regidores i regidors, 4 de CiU i 4 d'ERC.


"Les darreres eleccions municipals han mostrat que la nostra societat és plural i diversa i això ha quedat reflectit en la diversitat d'opcions polítiques que conformem els diferents ajuntaments del País. Noves formacions polítiques sorgides de la pròpia societat civil, nous partits amb lideratges sorgits de l'activisme comparteixen ara espai de representació institucional amb les formacions polítiques arrelades des del principi de la democràcia al nostre país. Aquesta voluntat implica noves formes de fer i ser i nous reptes.

Afronto el repte d'encapçalar aquest nou govern amb més ganes i forces, amb més il·lusió, si això és possible, que a l'anterior mandat. Com us deia abans, Vilanova i la Geltrú també té un ajuntament més plural, més divers i la meva responsabilitat serà liderar, ajuntar esforços, coordinar propostes per facilitar accions que beneficiïn a la nostra ciutat.

Voldria que el diàleg i el consens amb les regidores i els regidors, amb les entitats i associacions i amb la ciutadania en general sigui reconeguda com la forma de fer d'aquest Govern: una manera de fer honesta, oberta al diàleg i transparent."

Neus Lloveras i Massana, en el seu discurs d'investidura, el 13 de juny de 2015

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 22/08/2018