Menú

Guia per una comunicació inclusiva

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú presenta la nova Guia per a una comunicació inclusiva, un document elaborat per la Regidoria de Convivència i Equitat que fomenta la comunicació lliure d'estereotips i prejudicis. És un recurs destinat al personal treballador de l'Ajuntament, les entitats i tota la ciutadania.

La guia s'ha presentat amb una breu formació el 27 de juny, de 10h a 11.30h, a la Sala Noble de la Casa Olivella, adreçada a treballadors i treballadores municipals. La formació es repetirà el mes d'octubre adreçada a entitats de la ciutat. Per participar-hi, cal inscriure's:

  • 27 de setembre, de 18h a 19.30h (lloc a determinar): Formació de comunicació inclusiva per a entitats (formulari d'inscripcions)

La guia té dos objectius: promoure la no-discriminació per raó de color de pell, ètnia, origen, religió, identitat o expressió de gènere i/o orientació sexual; i segon, prevenir el discurs i delictes d'odi des d'una perspectiva interseccional de la defensa dels drets humans. Està concebuda per esdevenir una eina de consulta i reflexió per a qualsevol persona (per ara en català).

Conté propostes per millorar la comunicació oral, escrita, audiovisual i no verbal en diferents àmbits i tenint present els següents eixos: racisme i prejudicis ètnics i culturals; gènere i LGBTIQ+; persones amb diversitat funcional; salut mental; i mitjans de comunicació. Inclou també, un apartat útil per a les persones que treballen de cara al públic a l'Administració pública.

La guia es repartirà en paper als diferents departaments de l'Ajuntament, equipaments públics i a la Xarxa de Centres Cívics de la ciutat. Es preveu l'adaptació a diversos formats accessibles.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord