Menú

Mercats dels diumenges

INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE ELS EFECTES DEL CORONAVIRUS !!!

 

Amb motiu de l'alerta sanitària decretada per la Generalitat i per tal de vetllar per la salut de tothom:

* Es SUSPENEN, fins a nova ordre, els Mercats dels Diumenges: el de Brocanters i col·leccionisme i el d'art i artesania

Mercat de Brocanters i col·leccionisme

El 1r, 3r i 5è diumenge de cada mes, de 10 del matí a les 20 hores del vespre, té lloc a la rambla de la Pau amb el passeig Marítim (al costat del monument dedicat a Francesc  Macià), el Mercat de Brocanters i Col·leccionisme.

Al voltant de 20 expositors exposen en un marc incomparable aom és el passeig Marítim, convertint-se en un punt de trobada per a tots els amants de les antiguitats i el col·leccionisme (monedes, postals, xapes de cava, discos...) realitzant vendes, compres i fins i tot intercanvi de materials entre els mateixos expositors.

Mercat d'art i artesania

El 2n i 4t diumenge de cada mes, de 10 del matí a les 20 hores del vespre, se celebra el Mercat d'art i artesania a la rambla de la Pau amb el passseig Marítim (costat del monument dedicat a Francesc Macià).

Al mercat hi ha diverses parades d'artesans i artesanes que ofereixen bijuteria, sabons, bosses, barrets, decoració, roba...

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord