Menú

Fires i Mercadets

FIRA DE NOVEMBRE 2021

LA FIRA SE CENTRARÀ A MOSTRAR LA TECNOLOGIA I INNOVACIÓ EMPRESARIAL LOCAL I EN ELS SEU 30 ANIVERSARI.

La Fira de Novembre redueix significativament l'ocupació a la via pública per garantir la seguretat, així enguany no hi haurà estands comercials ni a la Rambla ni en altres espais de la ciutat i únicament es mantenen la plaça de les Neus i la plaça de la Vila.

El regidor de Promoció de Ciutat, Jordi Medina, explica que la decisió té a veure amb la Covid-19, "la pandèmia ens condiciona molt i no podem fer la Fira de Novembre com voldríem. Renunciem a tots els estands a la Rambla, bàsicament perquè no hi caben, no podem permetre que hi hagi una acumulació de gent".

Es manté, però l'espai de la plaça de les Neus, amb l'estand del 30è aniversari de la Fira i un escenari, i la plaça de la Vila, que acollirà estands i esdeveniments al voltant de l'economia de la ciutat. "Volem saber cap a on creix la nostra economia, al voltant de la tecnologia, la innovació, la recerca i el coneixement" diu el regidor. En aquest punt emblemàtic de VNG es reivindicarà tot el que es fa en l'àmbit local en innovació i tecnologia per millorar la qualitat de vida de la ciutadania. Hi haurà projectes destacats en el terreny de la creativitat, la salut i la sostenibilitat.

A més, com l'any passat, Internet serà un escenari important, amb el web firadenovembre.cat que oferirà una exposició virtual de comerços i establiments locals. El format híbrid "ha vingut per quedar-se" afirma Medina, "tots els expositors que vulguin mostrar els seus productes i els seus serveis tenen a la seva disposició aquest aparador virtual".

A la plaça de les Neus hi haurà un espai que permetrà recordar, mitjançant fotografies i altres elements, l'evolució de la Fira de Novembre des de la seva recuperació, ara fa 30 anys. Aquesta celebració busca la participació de la ciutadania, es tracta de "posar en valor els 30 anys des de la recuperació, en un apartat més humà, més de proximitat" destaca el regidor de Promoció de Ciutat.

L'aposta de Vilanova i la Geltrú per una nova Fira es va posar en marxa l'any 2019, però "la pandèmia ens ha estroncat la implantació" afirma Jordi Medina, "en el Pla de Mandat ja parlem d'implementar un nou model, els cotxes sortien de la Rambla, ja estava pactat amb el Consell Assessor, però la pandèmia va impedir dur-lo a terme".

La Fira serà el 12, 13 i 14 de novembre i serà un esdeveniment híbrid, amb un espai a Internet i els espais físics. A més a la ciutat es duran a terme activitats relacionades en els comerços i també en els establiments de restauració i hostaleria

 

 

FIRA DE NOVEMBRE 2021

Actualitat

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord