Menú

Fires i Mercadets

LA FIRA DE NOVEMBRE UBICARÀ EL TEIXIT ECONÒMIC I EL COMERÇ LOCAL A LA RAMBLA

L'organització de la propera FIRA DE NOVEMBRE que es celebrarà de l'11 al 13 de novembre de 2022, ja està en marxa. 

Es recupera al presència total al carrer i canvia les ubicacions dels diferents sectors.  La Rambla serà el seu eix, que destinarà el tram superior al comerç i al teixit econòmic de la ciutat.  Els vehicles tindran la seva zona al parc de Baix-a-mar i l'espai enogastronòmic se situarà a la plaça de les Neus. 

Si vols conèixer tots els detalls d'aquesta FIRA DE NOVEMBRE en construcció, fes un cop d'ull a aquest DOSSIER COMERCIAL.

Les xifres de participació de passades edicions, els nous espais firals de fira presencial, els espais virtuals, els estands i els preus, els descomptes, els serveis previstos.... tot això i més per la teva informació. 

 Fins el 17 d'octubre podeu trametre les vostres sol·licituds de participació.

Contacteu amb l'organització, al telèfon 938141919 o bé firadenovembre@vilanova.cat

SOM-HI !!!!!

LA FIRA DE NOVEMBRE UBICARÀ EL TEIXIT ECONÒMIC I EL COMERÇ LOCAL A LA RAMBLA

FIRA DE NOVEMBRE 2021.... recordant...

Element 1
Element 2

La Fira de Novembre ha permès descobrir projectes innovadors nascuts a Vilanova i la Geltrú.

La Fira de Novembre ha recuperat aquest any la presència al carrer, després que l'any passat no es va poder fer per les restriccions de la Covid-19. La valoració de l'edició 2021 és bona, perquè "malgrat que no hem pogut fer la fira que tots haguéssim volgut fer, aquest any ja hem pogut sortir al carrer" ha dit l'alcaldessa de VNG, Olga Arnau. L'espai firal de la plaça de la Vila ha permès a la ciutadania descobrir iniciatives innovadores que es duen a terme des de la ciutat. "Molta gent s'ha sorprès que tot el que es podia veure fos creat a la ciutat, ha estat un aparador de tot el que estem creant" afirma Olga Arnau.

El regidor de Promoció de Ciutat, Jordi Medina, en el mateix sentit, explica que "donar a conèixer quines són les innovacions en l'àmbit de les economies emergents és la gran aposta del nou format de la Fira de Novembre". Medina ha destacat també el creixement de la Fira a l'espai virtual, "ha tingut molt impacte a les xarxes socials i al web, vol dir que el format virtual de la Fira està més consolidat i ha vingut per quedar-se".

 

La voluntat dels responsables polítics municipals és poder recuperar plenament la presència al carrer en l'edició de 2022. "Nosaltres ja estem pensant en la Fira de l'any vinent, on ja podrem implementar el nou format amb les noves ubicacions i les diferents empreses, unes 300, que aquest any han mantingut el seu espai virtual".

El regidor de Promoció de Ciutat avança que "aquesta aposta de Fira de Novembre que va més enllà dels estands i que inclou el teixit comercial és més que evident i cada cop està més arrelada". Jordi Medina creu que iniciatives com els comerços oberts i la Ruta Destapa "són campanyes que estan cada cop més integrades en el concepte de Fira de Novembre".

Els recintes firals de la plaça de les Neus i de la plaça de la Vila han comptabilitzat des de divendres i fins diumenge 10.500 visitants, amb la participació de 36 empreses i entitats, als espais firals i al web. La web firadenovembre.cat ha doblat el nombre de visitants respecte a la Fira de l'any passat, arribant a superar els 85.800. A les xarxes socials també hi ha hagut molt bon seguiment dels continguts publicats, tant a Facebook, com a Instagram i a Twitter.

Actualitat

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord