Menú

Enver Aznar Méndez

Regidor (Som VNG)

Biografia

Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de maig de 2015.

Nascut el 22 de juny de 1985, fill de dos mestres d'escola, he viscut tota la meva vida a Vilanova i la Geltrú, on he crescut, estudiat i molt ocasionalment hi he pogut treballar. Diplomat com a Treballador Social, actualment estic finalitzant un màster en Drogodependències. 

La meva experiència laboral reflecteix un seguit de treballs temporals sense haver tingut mai un contracte fix. Magatzems, supermercats, caves, agències de promoció, recollida de firmes, venedor de porta freda i un llarg etcètera acompanyat de diferents pràctiques laborals no remunerades.

Mai havia militat en cap partit polític, la qual cosa no m'ha impedit ser actiu en diferents moviments socials, acompanyar marxes per la dignitat, aturar desnonaments, protestes estudiantils, etc. L'arribada del 15-M va ser un punt d'inflexió que va permetre'm viure la necessitat de participar activament d'un canvi necessari en la societat. 

Present en la fundació del cercle PODEM VNG, he participat de totes les diferents etapes del projecte a la nostra ciutat, passant de voluntari fins a ser portaveu del Consell Ciutadà. Vam decidir impulsar una candidatura a les municipals diferent, que no depengués d'un partit polític sinó directament de la gent i així, gràcies a la col·laboració amb Procés Constituent i EUiA, associacions culturals i molts veïns i veïnes desinteressats, va néixer SOM VNG.

Regidor (Som VNG)

Contacta amb el regidor

Pots escriure un correu electrònic a eaznar@vilanova.cat

Perfil digital

Més informació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord