Menú

SoCaTel

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú és un dels socis del projecte europeu SoCaTel que lidera la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (URV). 

Es tracta d'un projecte emmarcat en el programa Horizon 2020, finançat per la Unió Europea. Compta amb la participació de fins a 13 institucions i empreses d'arreu d'Europa, entre elles els Serveis Socials de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

L'objectiu de Socatel és el de millorar l'accés de les persones grans als serveis públics de cura de llarga durada europeus (Llei de dependència) mitjançant la creació d'una plataforma tecnològica. 

En aquest procés de co-creació hi participaran grups d'interès vinculats al projecte, com diversos professionals, investigadors, enginyers i innovadors del món empresarial, a banda dels propis usuaris i els metges i treballadors socials que els atenen.
Aquest projecte, que es va iniciar l'1 de desembre de 2017, es durà a terme en els propers tres anys, amb la realització de diversos grups de treball. 

 

Socatel és un projecte de gran abast que facilitarà l'envelliment en un entorn amigable per a les persones grans, millorant la seva qualitat de vida. 

 

Podeu veure el projecte explicat en aquest vídeo.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord