Menú

Coronavirus

Des de l'inici de l'estat d'alarma la ciutat i la seva ciutadania s'ha anat adaptant a tot un seguit de canvis i situacions que tenien com a objectiu frenar l'expansió del Coronavirus o Covid-19, i així preservar al màxim la seguretat i salut de les persones.

Aquests canvis continuaran durant les diferents fases de desescalada o desconfinament fins a la tornada a una nova normalitat, que ens ha transformat personalment i col·lectivament.

Des de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú hem estat treballant durant tot aquest confinament per a una tornada a la vida quotidiana, tenint en compte les normatives i indicacions dels organismes oficials.

Això implica canvis en la manera de relacionar-nos, en la mobilitat, en l'ús de l'espai públic, o en els hàbits d'higiene, entre d'altres.

Un dels canvis més importants es produeix en l'atenció a la ciutadania, amb la implantació de l'Atenció amb Cita Concertada. Un servei que es posa en marxa per aquelles persones que hagin de realitzar tràmits o resoldre dubtes de manera presencial, quan no sigui possible fer-ho per telèfon o telemàticament mitjançant el web municipal.

Pla de Xoc Social i Econòmic

El Pla de Xoc Social i Econòmic és l'instrument de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per donar resposta i minimitzar els efectes de la crisi social i econòmica derivada de la Covid-19.

Durant les primeres setmanes de la pandèmia, el govern municipal s'ha centrat a atendre les necessitats urgents de la població, tot adaptant l'administració i el pressupost municipal per fer front a la nova situació.

Ara, doncs cal dedicar tots els recursos, les idees i el talent a combatre els efectes de la crisi a curt, mitjà i llarg termini, fent especial èmfasi a les persones més vulnerables.

Un Pla que té la finalitat que ningú és quedi enrere en aquesta nova realitat

Departament de Salut de la Generalitat Catalunya

Informació i mesures complementàries per a la prevenció i control del #Coronavirus (enllaç)

Disposicions i normativa

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord