Menú

Ajuntament

Ajuntament

En aquest temps de pandèmia ens hem adonat que des de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament es te poca via directa amb les diferents empreses i establiments comercials de la ciutat. Històricament, moltes polítiques de dinamització econòmica s'han cedit a les associacions i col·lectius organitzats i des de l'Ajuntament cal més lideratge. Per aquest motiu empendrem les següents accions:

  • Comunicació directa a empreses i institucions.

Per tal d'informar directament de tot allò que els afecta i de tots aquells projectes que com a Ajuntament desenvolupem. Actualitzar el mailing i la base de dades d'empreses en els diferents àmbits que tenim a la ciutat.

  • Treball conjunt

Apostar per l'associacionisme empresarial en els diferents sectors per tal de poder tenir interlocutors organitzats que ajudin a la presa de decisions de les polítiques i campanyes econòmiques que des de l'Ajuntament es desenvolupen i es volen impulsar.

  • Enfortiment del Clúster de Desenvolupament Econòmic

Acabar d'adequar el Clúster de Desenvolupament Econòmic de la ciutat per allotjar-hi les entitats al voltant del comerç, el turisme i la restauració de la ciutat. Oferir l'espai per a activitats i formacions de l'àmbit econòmic.

  • Atenció directa

Canalitzar l'Oficina d'Empresa com a primera interlocutora de l'Ajuntament davant la ciutadania i les empreses entorn a l'activitat econòmica. Fer de l'Oficina l'espai de referència per resoldre dubtes o informar-se. Coordinar-se amb l'OAC i l'OMIC.

  • Coordinació interna

Continuar amb les reunions tecnicopolítiques periòdiques de l'àrea i crear grups de treball específic pels diferents projectes i línies de treball que sorgeixin. Coordinació també amb la resta d'àrees i regidores de l'Ajuntament i ser presents a les diferents comissions tècniques.

Ajuntament
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord