Menú

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú lamenta la mort d'un noi de 13 anys aquest dimarts

Comparteix:
26/10/2021 22:27

Es decreta dol i minut de silenci en record del jove, que participava a una activitat del Centre Obert quan s'ha trobat malament

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú lamenta la mort aquest dimarts al vespre d'un noi de 13 anys, per causes que encara no s'han pogut confirmar. El jove participava a una activitat del Centre Obert, a la plaça de les Neus, quan al voltant de les 18.40 h s'ha trobat malament i els responsables han avisat els serveis d'emergència, que hi han arribat ràpidament.

S'han desplaçat al lloc dels fets dues ambulàncies i un vehicle del SEM, així com efectius de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra. Els serveis sanitaris li han estat realitzant pràctiques de reanimació durant uns minuts, fins que finalment l'han traslladat amb assistència de reanimació cardiorespiratòria a l'Hospital Sant Joan de Déu. Hores més tard s'ha confirmat el seu decés.

L'alcaldessa de la ciutat, Olga Arnau, s'ha posat a disposició de la família del jove en aquests moments tan dolorosos i ha decretat dos dies de dol a partir de demà dimecres. Igualment, l'Ajuntament està preparant el suport necessari per als educadors del Centre Obert, servei de gestió municipal, així com per als companys i companyes d'activitat i del centre educatiu del noi. Demà a les 18 h tindrà lloc un minut de silenci en record del jove a la plaça de la Vila.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Alcaldia i protocol, Infància, Joves
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració