Menú

Una trentena d'alumnes participaran en el primer Curs de Lliscament Aquàtic Adaptat, organitzat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Comparteix:
08/10/2021 8:27

El curs està validat per l'Escola Catalana de l'Esport i l'impartirà professorat especialitzat de l'INEF

Vilanova i la Geltrú acollirà a partir d'avui i fins diumenge el primer Curs de Lliscament Aquàtic Adaptat, organitzat per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l'Associació Superando, fruit de la col·laboració duta a terme en les dues darreres edicions del Festival Juanita's.

Gràcies a la implicació d'aquesta entitat, mitjançant el seu grup de voluntaris i voluntàries, el Juanita's va poder ampliar i oferir les diferents activitats aquàtiques a persones amb diverses capacitats.

L'objectiu és fer un pas més en la formació de les persones que formen part del grup de voluntariat i, alhora, agrair-los la seva implicació i col·laboració en els esdeveniments de ciutat.

Durant tres dies, l'alumnat rebrà formació tècnica i metodològica específica de les disciplines de lliscament a l'aigua per tal d'adaptar-les a tothom, independentment del seu grau de capacitat. També se'ls dotarà de recursos tècnics, didàctics, de seguretat i coneixement del medi, i la seva adaptació.

El curs, validat per l'Escola Catalana de l'Esport, anirà a càrrec de professorat de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEF), que actualment imparteixen classe en assignatures com esports emergents i esports adaptats. La part teòrica de la formació es farà a les instal·lacions del càmping Vilanova Park, mentre que la part pràctica tindrà lloc a la platja de Ribes Roges.

En aquesta primera edició, la trentena de participants són membres del grup de voluntaris de l'Associació Superando. Més endavant hi ha la voluntat de repetir el curs i obrir-lo a persones que hi estiguin interessades.
 

Festival Juanita`s 2019

Festival Juanita's 2019

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració