Menú

Dissabte tornen les parades del mercadal no alimentari al parc de Baix-a-mar

Comparteix:
17/03/2021 14:18

També se celebrarà el Mercat de Brocanteria, amb productes de segona mà i col·leccionisme

Aquest dissabte, 20 de març, tornarà a obrir el mercadal no alimentari, al parc de Baix-a-mar. Es tracta de les parades setmanals que venen roba, estris per la llar i altres productes que no són d'alimentació, i que amb les restriccions per la Covid-19 de les darreres setmanes van deixar d'obrir.

També es durà a terme dissabte al matí el Mercat de Brocanteria, on es poden trobar peces de col·leccionisme, decoració vintatge, gravats antics, joies, porcellanes i escultures entre altres. La trobada d'objectes de segona mà, a més, estrena aquesta setmana una nova imatge coincidint amb la tornada al carrer.

Les noves mesures del PROCICAT respecte al comerç, vigents des de dilluns, permeten la reobertura d'aquests mercats, aplicant mesures de prevenció i higiene, i també el control d'aforament.

Les parades del mercat al parc de Baix-a-mar estaran obertes de les 9 fins a les 14 hores.

Pel que fa als mercats ambulants setmanals de productes d'alimentació, es mantenen en els llocs i els horaris habituals. Divendres al matí a la rambla de la Pau i dissabte matí al voltant del Mercat del Centre.

Els Mercats municipals mantenen els seus horaris habituals els dissabtes, el Mercat del Centr –11 de Setembre, de 7.00 a 14.30 h, i el Mercat de Mar, de 8 a 14 h.

Torna aquest dissabte el mercadal al parc de Baix-a-mar

Torna aquest dissabte el mercadal al parc de Baix-a-mar

El mercat de Brocanteria també serà dissabte al Parc de Baix-a-mar

El mercat de Brocanteria també serà dissabte al Parc de Baix-a-mar

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Mercats
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració