Menú

Es reprenen les visites de familiars a la residència Els Josepets

Comparteix:
11/03/2021 8:10

D'aquí a tres setmanes s'arribarà al 91,6% de vacunacions a les persones residents i treballadores

La residència Els Josepets de Vilanova i la Geltrú torna a ser, des del dia 2 de març, una residència verda, amb la qual cosa s'han pogut reiniciar la visita dels familiars de les persones residents al centre.

Així mateix, des d'avui ja hi ha un 79,1% de persones vacunades amb les dues dosis pertinents, i només quedaran pendents de rebre la segona dosi dotze persones. La previsió és que d'aquí a tres setmanes s'administri el cicle complet del tractament a totes elles i assolir d'aquesta manera el 91,6% de vacunacions.

De  mica en mica, la residència Els Josepets torna a la normalitat. Dimecres passat es van iniciar les visites de familiars al centre i avui ja han començat les sortides de residents a l'exterior de les instal·lacions. Cal tenir present que aquests usuaris fa prop d'un any que no han pogut sortir donades les restriccions  establertes per garantir la seva protecció enfront de la Covid-19.

Després del brot que es va declarar aquest hivern, en què es van veure afectades un 50% de les persones residents i que va causar la defunció de 13 usuaris, Els Josepets ha deixat d'estar intervingut per la Generalitat, quan, a petició de l'Ajuntament , el 25 de gener la Generalitat de Catalunya en va assumir la seva gestió temporal i es va delegar la direcció en STS Colisée.

Residència Els Josepets

Residència Els Josepets

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Gent gran, Salut, Serveis a les persones
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració