Menú

L'Ajuntament millora l'equipament del Clúster de Desenvolupament Econòmic de VNG

Comparteix:
23/02/2021 14:28

L'alcaldessa valora positivament el treball conjunt amb el sector per reactivar la ciutat

L'Ajuntament de VNG ha millorat les instal·lacions del Clúster de Desenvolupament Econòmic. L'espai de la Rasa del Miquelet que acull les associacions Viu Comerç, Estació Nàutica i el Gremi d'Hostaleria i Restauració disposa d'instal·lacions més adequades per les seves activitats des de fa poques setmanes.

L'alcaldessa de VNG, Olga Arnau, ha visitat aquest matí l'espai i s'ha reunit amb els representants del Clúster. Arnau ha destacat la importància “de tenir un lloc, un espai compartit per poder aprofitar les sinergies que es generen”, i ha posat en valor el treball conjunt amb el sector comercial, turístic i de la restauració en la recuperació econòmica de la ciutat. “És important tenir un lloc on nosaltres com Ajuntament puguem treballar conjuntament amb ells” ha explicat Olga Arnau, “hem vingut a compartir amb ells el pla de recuperació econòmica, que té deu eixos marcats i el Clúster, en bona part d'aquests eixos, hi té molt a dir”.

Les millores a les dependències de la Rasa d'en Miquelet inclouen l'adequació de dues sales polivalents, per trobades i reunions, així com actuacions d'obra i pintura per posar al dia l'espai.

Després de la visita a l'espai, el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Medina, s'ha reunit amb representants del Clúster per explicar les últimes novetats en relació amb la reactivació econòmica de VNG, com ara la proposta que dilluns debatrà el Ple municipal de subvencions a l'IBI dels hotels i a les taxes de terrasses i escombraries de bars i restaurants.

L'alcaldessa, Olga Arnau, amb representants del Clúster

L'alcaldessa, Olga Arnau, amb representants del Clúster

.

.

Reunió amb representants del Clúster

Reunió amb representants del Clúster

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç, Reactivem VNG
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració