Menú

Vilanova i la Geltrú punt de partida del Vida Records & Friends, el nou projecte musical del Festival VIDA

Comparteix:
18/02/2021 14:38

L'Auditori Eduard Toldrà serà l'escenari dels concerts que se celebraran a la ciutat els mesos de març i abril

Aquest migdia s'ha presentat a l'Auditori Eduard Toldrà, de Vilanova i la Geltrú, el Vida Records & Friends. Un nou cicle de concerts impulsat per l'organització del Festival VIDA, que neix amb l'objectiu de donar suport a la indústria musical, i que creixerà en paral·lel al festival que se celebra anualment a la Masia en Cabanyes.

La regidora de Cultura, Adelaida Moya ha volgut destacar la nova col·laboració amb l'organització de VIDA, amb la posada en marxa d'aquest petit cicle de concerts que tindrà com a escenari l'Auditori “Estem molt contents per aquesta nova col·laboració, així com per la possibilitat de poder posar a disposició del sector cultural un equipament públic, en un moment tan complex. El Festival VIDA és un esdeveniment que traspassa fronteres i estem contents de seguir treballant amb la seva organització i trobar noves fórmules de col·laboració.

La regidora ha agraït a la direcció del festival el seu exemple i la manera com s'han sabut reinventar. I s'ha mostrat satisfeta d'aquesta nova fórmula de concerts i el que representa per la transversalitat de la programació cultural a la ciutat. “ Els equipaments culturals de Vilanova ofereixen una programació transversal, amb diferents formats i estils. Ara hi sumem la nova proposta del VIDA i n'estem molt satisfets”

El projecte uneix el segell Vida Records amb la resta de segells discogràfics del panorama nacional i internacional, amb la voluntat d'oferir una programació de concerts dobles, on s'aparellin artistes i bandes de diferents discogràfiques.

Dani Poveda, codirector del Festival VIDA,  ha remarcat el fet que el cicle no substitueix el VIDA de l'estiu sinó que neix amb la voluntat de quedar-s'hi i oferir una programació paral·lela que serveixi per fer d'altaveu dels grups i discogràfiques petites que no tenen tantes oportunitats. “El que pretenem és estendre la mà i obrir el paraigüa del VIDA a grups amb menys oportunitats, i associar-nos a altres discogràfiques per fer-los d'altaveu en un moment en què cal unir el sector, per oferir un cicle de concerts on actuïn grups consolidats així com bandes menys conegudes”.

Vilanova i la Geltrú i Barcelona són les dues ciutats escollides per iniciar un projecte que té la intenció de créixer i cap altres localitats. “La programació s'estendrà durant tot l'any i anirem presentant nous concerts i grups en els pròxims mesos, així com altres seus. Hem escollit Vilanova i la Geltrú i Barcelona, com a les seus de partida, però estem en converses per ampliar el cicle a altres ciutats així com en altres sales de Barcelona.”

Els concerts s'aniran alternant entre ambdues ciutats, els mesos de març i abril. L'Auditori Eduard Toldrà és l'escenari escollit per celebrar-hi dos concerts. El dels cantautors The New Raemon + Sam Berridge, el divendres 19 de març, i els de Renaldo & Clara + Mareta Bufona, el divendres 9 d'abril.

La Nau de Barcelona acollirà tres concerts durant el mes de març. El dia 11 actuaran Mazoni + La Ludwig Band,  Pol Batlle & Rita Payés + Carlota Flâneur, ho faran el dia 18 i Pantocrator + El Diablo de Shanghai el 24 de març. A l'abril, les propostes són pel dia 14 amb Renaldo & Clara + Amaia Miranda, i pel dia 22 a càrrec de Tversky + b1n0

Les entrades ja estan a la venda i tenen un preu general de 12 € o de 10,80 € en cas de disposar de l'abonament del VIDA 2021. A causa de la situació sanitària tots els concerts se celebraran amb aforament limitat, per donar compliment a les mesures establertes pel Procicat.

https://www.es.vidafestival.com/vida-records-friends

Adelaida Moya i Dani Poveda, aquest migdia

Adelaida Moya i Dani Poveda, aquest migdia

Cartell Vida Records & Friends

Cartell Vida Records & Friends

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura, Escena Vilanova
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració