Menú

La Policia Local de VNG denuncia 44 persones per no respectar el confinament nocturn ni les restriccions de mobilitat circulatòria, durant el primer cap de setmana de confinament municipal

Comparteix:
03/11/2020 14:43

Entre les 6 del matí de divendres i les 6 del matí de dilluns dia 2 es van fer 15 controls preventius a les entrades i sortides de la ciutat

La Policia Local de Vilanova i la Geltrú ha realitzat un total de 255 intervencions durant el primer cap de setmana de confinament municipal, després de l'aplicació del nou estat d'alarma.

Al voltant d'un centenar de les intervencions realitzades, entre les 6 del matí de divendres dia 30 d'octubre i les 6 del matí de dilluns dia 2, han estat relacionats amb la normativa derivada de la COVID-19.

Per donar compliment a la nova resolució, la Policia Local va dur a terme 15 controls preventius intermitents, a les entrades i sortides de la ciutat, i també a la plaça d'Eduard Maristany (Estació de Renfe).

En aquest sentit es van denunciar 44 persones per incomplir la normativa que prohibeix sortir/entrar de Vilanova i la Geltrú, en cap de setmana, i per no respectar el confinament nocturn.

També es van denunciar 24 persones per no portar portada la mascareta, i es van fer 8 intervencions per sorolls en domicilis i 3 intervencions per festes en domicilis.

La resta de serveis del cap de setmana estaven relacionats amb la seguretat ciutadana, la policia assistencial o el trànsit. Precisament, sobre aquesta darrera qüestió, es va intervenir en 4 accidents de trànsit. En un d'ells una dona va patir lesions lleus després de bolcar el vehicle que conduïa per la ronda Ibèrica, en direcció a la carretera de l'Arboç. La conductora va donar positiu en la prova d'alcoholèmia.


 

Controls entrades Vilanova i la Geltrú

Controls entrades Vilanova i la Geltrú

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Seguretat i prevenció
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració