Menú

S'obre el termini per inscriure's al sorteig per veure les Comparses des del balcó de l'Ajuntament

Comparteix:
29/01/2020 10:40

Se sortejaran cinc invitacions dobles entre les persones inscrites

Aquest dimarts, i per novè any consecutiu, s'ha obert el termini per inscriure's al sorteig de cinc passis dobles per veure Les Comparses de Vilanova i la Geltrú des del balcó de l'Ajuntament.

Per poder participar i obtenir una de les invitacions cal tenir 18 anys i estar empadronat/da al municipi. El període d'inscripció és obert fins a l'11 de febrer i es podrà fer per Internet o bé presencialment, adreçant-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), que es troba a la planta baixa de l'Ajuntament, en el seu horari habitual.

Inscripcions en línia AQUÍ

El dia 17 de febrer a les 13 h, en un acte públic al Saló de Plens de l'Ajuntament es farà el sorteig i es donarà a conèixer els noms dels guanyadors i guanyadores. A més, entre les persones assistents al sorteig, també se sortejarà un passi doble per veure les comparses des dels balcons de la biblioteca Joan Oliva.

D'altra banda, el mateix dilluns 17 de febrer a les 12 del migdia es farà el lliurament de 60 invitacions dobles per veure Les Comparses des dels balcons de la biblioteca municipal Joan Oliva. Aquestes invitacions s'entregaran a persones majors de 65 anys, que han estat escollides mitjançant una tria aleatòria del cens municipal. Enguany serà la setena vegada que l'Ajuntament convida les persones de major edat mitjançant aquest procediment, a gaudir de l'acte principal del Carnaval vilanoví que se celebrarà el diumenge 23 de febrer.

El balcó de l`Ajuntament és un lloc privilegiat per gaudir del Diumenge de Comparses

El balcó de l`Ajuntament és un lloc privilegiat per gaudir del Diumenge de Comparses

El sorteig es farà dilluns 17 de febrer

El sorteig es farà dilluns 17 de febrer

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Entitats, Festa, Participació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració