Menú

L'Ajuntament de VNG instal·la un tancat al voltant dels contenidors soterrats del c. de Ferrer Vidal per minimitzar l'impacte visual de les deixalles

Comparteix:
09/08/2019 8:09

Es tracta d'una prova pilot que es podria ampliar a d'altres punts de la ciutat

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha instal·lat aquesta setmana un tancat al voltant dels contenidors soterrats que hi ha al carrer de Ferrer i Vidal. L'objectiu d'aquesta mesura, que es fa com a prova pilot, és minimitzar la imatge visual que suposa l'abocament de voluminosos al costat dels contenidors. A més d'aquest punt, també s'ha fet un segon tancament pel cartró al costat dels contenidors soterrats del passeig del Carme.

En cas que la mesura funcioni, es podria ampliar a altres punts de la ciutat on hi ha contenidors soterrats o del centre.

A més, i per tal de millorar el servei de recollida de residus a tota la ciutat, la Regidoria de Serveis Viaris posarà en marxa al setembre una campanya per combatre l'incivisme relacionat amb l'abandonament de mobles i andròmines al costat dels contenidors.

Recordar que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú disposa d'un servei de recollida setmanal de voluminosos per barris. L'objectiu és evitar l'acumulació de mobles vells i andròmines al voltant dels contenidors de manera indiscriminada i, alhora, afavorir l'economia circular i el reciclatge.

Els objectes s'han de dipositar al costat dels contenidors de 6 a 13 hores, de dilluns a dissabte. Els contenidors estan senyalitzats amb el dia de la setmana que els pertoca la recollida, que es fa durant la tarda.

Dilluns: Prat de Vilanova, Santa Maria i Fondo Somella.

Dimarts: Molí de Vent, la Collada i l'Aragai,

Dimecres: Sant Joan, plaça de la Sardana i Can Marquès.

Dijous: Barri de Mar i Ribes Roges.

Divendres: Armanyà, el Tacó, Casernes, Nucli Antic i Centre Vila

Dissabte: La Geltrú i Masia Nova

D'altra banda, i prèvia trucada telefònica al 900 102 630 es pot concertar la recollida gratuïta de roba i d'andròmines (mobles i estris vells de gran volum).

Més informació sobre la gestió dels residus aquí

Tancat zona contenidors

Tancat zona contenidors

Tancat zona contenidors _

Tancat zona contenidors _

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic, Neteja, residus i reciclatge
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració