Menú

El grup de joves LGTBI presenta el vídeo “Un cop de realitat”

Comparteix:
26/04/2019 15:06

L'objectiu és visibilitzar adolescents i joves LGTBIQ, i sensibilitzar els i les joves sobre aquesta realitat

Amb motiu de la celebració del Dia de la Visibilitat Lèsbica el 26 d'abril, el grup de Joves LGTBI difon un vídeo de sensibilització: https://youtu.be/h2vHU9zfI0o

És fruit d'un projecte de treball conjunt del Grup de joves LGTB de Vilanova i la Geltrú i els grups de joves del Programa d'acció socioeducativa "A partir del carrer" dels districtes de Sants i Les Corts de Barcelona, dinamitzat per l'Associació Pandora. Va començar amb una trobada a Vilanova al setembre, i es va gravar durant una segona trobada a Barcelona el mes d'octubre.

El vídeo pretén ser una eina contra la discriminació per raó d'orientació o identitat sexual i de gènere. L'objectiu és facilitar la visibilitat d'adolescents i joves LGTBIQ, i sensibilitzar els i les joves sobre la realitat de les persones joves gais, lesbianes, transsexuals, bisexuals o queer.

El "Grup de Joves LGTB i aliats" és una iniciativa conjunta de les regidories de Joventut i de Convivència i Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Aquest és el tercer curs que funciona, i té com a objectiu l'acompanyament dels i les joves LGTBI del municipi, oferint-los un espai de trobada segur. Es reuneix quinzenalment a l'Oficina Jove, assistit per personal tècnic de l'Oficina Jove i de l'Espai d'Equitat, i realitza activitats diverses.

La nostra ciutat compta des de 2017 amb un servei d'atenció integral a les persones LGTBI, ubicat a l'Espai d'Equitat (plaça de la Vila, 8, telèfon 93.816.90.02, Whatsapp 626.234.696). Ofereix informació, assessorament i acompanyament a les persones amb diversitat sexual i de gènere que pateixin discriminació o violència per aquest fet.

Protagonistes del vídeo

Protagonistes del vídeo

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Convivència
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració