Menú

L'Ajuntament de VNG rep 568 sol·licituds per cobrir l'oferta de 25 places de treball

Comparteix:
03/03/2009 14:26

Les 12 places d'agents interins de la Policia Local han estat les més demandades. Encara resten oberts els terminis de presentació de documentació per a tres places

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha rebut 568 sol·licituds per cobrir l'oferta de 25 places de treball que es van fer públiques a principis del mes de febrer. D'aquests llocs de treball, 12 són interins i 13 fixes, 11 dels quals són places de funcionaris i 2 de laborals fixos.

Amb aquestes ofertes laborals, l'Ajuntament ha decidit reactivar la contractació de personal, després d'aturar la renovació de contractes interins a finals del 2008 seguint així una línia d'austeritat pressupostària, per tal de contribuir a la creació d'ocupació i a la reactivació econòmica de la ciutat.

La majoria d'aquestes contractacions estan destinades, especialment, a reforçar la seguretat ciutadana en el període de primavera-estiu, tal i com ja es va fer l'any passat. En aquest sentit, els resultats d'aquesta experiència van ser molts satisfactoris, així com també la valoració de la ciutadania.

Fins al moment, les ofertes que ja han tancat el termini de presentació de documentació són les 12 places interines de policies locals, 6 d'auxiliars tècnics de la Policia Local i 4 d'auxiliars administratius. Actualment s'ha publicat el llistat provisional d'admesos i exclosos, de manera que els interessats podran presentar al·legacions fins el dia 10 de març. En aquest sentit, la demanda ciutadana ha estat, en global, paritària, ja que del total de les sol·licituds 285 han estat d'homes i 283 de dones.

L'oferta de treball més demandada ha estat les 12 places d'agents interins de la Policia Local amb un total de 260 sol·licituds, de les quals 212 han estat d'homes. El proper 20 de març s'iniciaran les diverses proves de selecció, de manera que està previst que els seleccionats comencin a treballar al mes de maig durant un període sis mesos.

Pel que fa a les 6 places d'auxiliars tècnics de la Policia Local i 4 d'auxiliars administratius, la majoria de les sol·licituds han estat femenines. Per a la primera oferta s'han presentat 129 sol·licituds, de les quals 85 són dones, mentre que en el cas de les places d'auxiliars administratius 150 són dones i 26 homes. En aquest sentit, les proves de selecció s'iniciaran el dia 20 de març, en el cas dels auxiliars tècnics de la Policia Local, i el dia 18 per les places d'auxiliars administratiu, mentre que està previst que els seleccionats d'ambdós ofertes s'incorporin entre el mes de maig i juny.

Per altra banda, encara resten oberts els terminis de presentació de documentació per optar a les ofertes d'un tècnic de medi Ambient, un de Cultura, i un d'Habitatge Social, plaça d'interí de març a desembre, que finalitzaran els dies 12, 14 i 18 de març, respectivament.

El termini de presentació, les bases i condicions i els llistats d'admesos i exclosos de cada plaça es poden consultar al web www.vilanova.cat/html/ofertes_treball.html.

Places policia local

Places policia local

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració